- 1,301
- 987
- 113
Valla hocam ben 40’dan başladım 55 de bitirdim şimdi 60 alıyorlar ama doğu sana tavsiyem doğu Şırnak Hakkari felan korkma çok güzel yerlerDoğu'da daha fazla veriyor batiya göre ne kadar aliyordun hocam sen .d
Valla hocam ben 40’dan başladım 55 de bitirdim şimdi 60 alıyorlar ama doğu sana tavsiyem doğu Şırnak Hakkari felan korkma çok güzel yerlerDoğu'da daha fazla veriyor batiya göre ne kadar aliyordun hocam sen .d
Sağlık knk30 unda açıklanacak ins çıkar bölüm neydi senin uni
Hocam çıksın da bı de bakiyon er çıkıyor .dValla hocam ben 40’dan başladım 55 de bitirdim şimdi 60 alıyorlar ama doğu sana tavsiyem doğu Şırnak Hakkari felan korkma çok güzel yerler
Valla çift lisans mezunuyum bana çıkmadı yedek subaylik, 30yasindan gün aldım önümüzdeki ay er olarak gidiyorum Antalya'ya kendimden 11.12 yaş küçüklerle askere gidicem 😂Eğer yedek asb çıkarsa eğitim bittikten sonra sağlam katmalık para alır kral 😀
Hahaha er çıkarsa yedek asb yemeklerini götürsün artık 😀Hocam çıksın da bı de bakiyon er çıkıyor .d
Bölümle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum çıkan arkadaşlarımın bölümleri hep saçma sapandi30 unda açıklanacak ins çıkar bölüm neydi senin uni
Arkadaşın dediği gibi ben kasım celbiyim ama bilerek yapmadım Kasım celbinde çok alıyor yedek asbValla çift lisans mezunuyum bana çıkmadı yedek subaylik, 30yasindan gün aldım önümüzdeki ay er olarak gidiyorum Antalya'ya kendimden 11.12 yaş küçüklerle askere gidicem 😂
Usta bozduk bile çıkar çıkar cikmazsada 6 ay vatanı gorevimizi yapar gelirizeğer o şekilde gitmek istiyorsan kasım celbine denk getir o arada çok çıkar
Sana çıkmadı derken daha açıklanmadı hocam .dValla çift lisans mezunuyum bana çıkmadı yedek subaylik, 30yasindan gün aldım önümüzdeki ay er olarak gidiyorum Antalya'ya kendimden 11.12 yaş küçüklerle askere gidicem 😂
Açıklandı dostum benimki 6 ay ertelettim bedelli parası çıkarabilir miyim diye çıkmayınca Mayıs celbinde gidiyorum 6 aySana çıkmadı derken daha açıklanmadı hocam .d
Nere çıktı hocamAçıklandı dostum benimki 6 ay ertelettim bedelli parası çıkarabilir miyim diye çıkmayınca Mayıs celbinde gidiyorum 6 ay
Antalya 3.piyade birliğiNere çıktı hocam
Nalalim usta böyle bir imkan var açmışlar bana niye kiziyon .dAstsubayın kendi ne ki bi de yedeği çıkmış benim dönemimde yaşlı astsubayın biri devremi yanına almıştı sanarsın Genelkurmay başkanı bütün angarya işleri ona yaptırıyodu biz yatıoduk çocuk it gibi çalışıyodu 10 yıllık birikmiş dosya işini yaptırdı sonra çocuğu 1 hafta erken terhis etmişlerdi valla dağda bayırda değilsen askerlik kadar beleş bi meslek yok şu an
Baya zor bı durum 😂Valla çift lisans mezunuyum bana çıkmadı yedek subaylik, 30yasindan gün aldım önümüzdeki ay er olarak gidiyorum Antalya'ya kendimden 11.12 yaş küçüklerle askere gidicem 😂
Hade lan beles meslekmis ben canciger arkadasimi sehit verdim.Kendim cocugumu 2 yasinda biraktim 4 yasinda gordum cocuk beni tanimiyordu uzaktan sana bos beles gelebilir kendin ne ise yariyorsanAstsubayın kendi ne ki bi de yedeği çıkmış benim dönemimde yaşlı astsubayın biri devremi yanına almıştı sanarsın Genelkurmay başkanı bütün angarya işleri ona yaptırıyodu biz yatıoduk çocuk it gibi çalışıyodu 10 yıllık birikmiş dosya işini yaptırdı sonra çocuğu 1 hafta erken terhis etmişlerdi valla dağda bayırda değilsen askerlik kadar beleş bi meslek yok şu an
Ne kızması kardeş imkan varsa kullan Allah gönlüne göre versinNalalim usta böyle bir imkan var açmışlar bana niye kiziyon .d
2 yıllık mezunumüniversite mezunu olma şartı varda çıkması şans başka bişey değil