- 28,959
- 18,143
- 113
Hayırdır birader kime ne faydan dokundu da laf konuşuyon aqKardeş siz ne içiyonuz çözemedim sinanı araya almaya çalışıp ortalığı kızıştırıyonuz ben kaynağına roll muhabbeti yapıyorum diye banlanırsın ayağı
Hayırdır birader kime ne faydan dokundu da laf konuşuyon aqKardeş siz ne içiyonuz çözemedim sinanı araya almaya çalışıp ortalığı kızıştırıyonuz ben kaynağına roll muhabbeti yapıyorum diye banlanırsın ayağı
Bos ver onlari gormszden gel gel yeni konu aciyonKardeş siz ne içiyonuz çözemedim sinanı araya almaya çalışıp ortalığı kızıştırıyonuz ben kaynağına roll muhabbeti yapıyorum diye banlanırsın ayağı
Boş yapma la sabah sabah sövdürme karı gibi ortalık kızıştırıyonuz milleti tetikliyonuz gezinin formda zıplamayın sağa solaHayırdır birader kime ne faydan dokundu da laf konuşuyon aq
Cevap bile vermem. Bir daha istesin. Bunları temizleyemezsin. Bunlar olacak ki sinir de bozacaklarHayırdır birader kime ne faydan dokundu da laf konuşuyon aq
Kes lan at ağızlı 3 kuruş için yalakalık yapmaya utanmıyon muBoş yapma la sabah sabah sövdürme karı gibi ortalık kızıştırıyonuz milleti tetikliyonuz gezinin formda zıplamayın sağa sola
Hâla karı gibi davranıyosun ama sus işte kapa ağzınıKes lan at ağızlı 3 kuruş için yalakalık yapmaya utanmıyon mu
Abi bi roll daha açarsam kan çıkacak gibiAç bakalım bi rol daha yazlık bizde takip edelim
Kasa 100 hedef 5000 diye aç kimse takip etmez benden sana tüyoAbi bi roll daha açarsam kan çıkacak gibi
Şu erkek görünümlü dişiler sağa sola zıplayıp milleti tetiklemese inan bişi olmaz @Yazlık ta neyseAbi bi roll daha açarsam kan çıkacak gibi
Gel konuyaHâla karı gibi davranıyosun ama sus işte kapa ağzını
Enişte ve maximine özel roll yap. Akbabalar faydalanmasın. Dm ye al ikisini 😅😅Abi bi roll daha açarsam kan çıkacak gibi
Eniştei bi 10k rollumuz var yakında😂Aç bakalım bi rol daha yazlık bizde takip edelim
Bana mı diyon la önce kendine bı bak aq karı gibi adamın peşinden ayrılmıyon para icinHâla karı gibi davranıyosun ama sus işte kapa ağzını