- 44,042
- 12,400
- 113
Sayfa yenilenince miktar degisiyor hep ugg
Ekli dosyalar
-
72.2 KB Görüntüleme: 8
Aç gözlülük yapma 4 kişi 400 er boluselim bhnun yarını da var sinannnnnnnYok aga bende o 3 tl yi basamiyom gelip gidiyor dolardan dolayi mi anlamsfim ygg
Sana 700 atarim atarsin ona ya da yazlik cekip atar zatenSenin içinde uygun olursa abim 350 350 olur mu
OlurSana 700 atarim atarsin ona ya da yazlik cekip atar zaten
Yarini marini yok senle marleyden almadim almam da acliktan gebersem de 😄Aç gözlülük yapma 4 kişi 400 er boluselim bhnun yarını da var sinannnnnnn
Eyvallah kardeşimSenin içinde uygun olursa abim 350 350 olur mu
Roll yaparim sizeNeyse şeytanınız bol olsun iyi geceler
Adamı küstürdünüz kardeşRoll yaparim size
Kral ben de başından beri burdayım zaten ama diğerleri tanıdık diye biz sayılmadık galiba sağlık olsunRoll yaparim size
Bu lafını sakin ama sakın unutma 😁Yarini marini yok senle marleyden almadim almam da acliktan gebersem de 😄
Hastırlan ordan almamışmış. Geçmişe bak bakalım. Başkası daağıtınca gözükmüyordur. 3 ay önceki beynin mi silindi.Yarini marini yok senle marleyden almadim almam da acliktan gebersem de 😄
Az daha konuşursa bunun yüzünden ban yiyeceğiz. Konuşturmayalım şunuBu lafını sakin ama sakın unutma 😁
Ben hatirlamiyom sen de benden almissindirHastırlan ordan almamışmış. Geçmişe bak bakalım. Başkası daağıtınca gözükmüyordur. 3 ay önceki beynin mi silindi.
Adımı ağzına alırken önce temizle.
Tssk geçiyorum ben onunla ciddiye aldığım biri değil kiAz daha konuşursa bunun yüzünden ban yiyeceğiz. Konuşturmayalım şunu