- 11,836
- 4,847
- 113
Maç oyna ve roll olarak devam etTekrardan 5k kaldı
Maç oyna ve roll olarak devam etTekrardan 5k kaldı
2xAyıptır sorması her birinin oranı ne kirmizi ile siyahın ?
Dostum 2 katını kazanıyorsun maksat ana para kalıyor birinden kayıp bonusu alıyorsun birde yeşil gelme ihtimali var yüzde 3 Felan galibaAyıptır sorması her birinin oranı ne kirmizi ile siyahın ?
yine anlamadım 😂Dostum 2 katını kazanıyorsun maksat ana para kalıyor birinden kayıp bonusu alıyorsun birde yeşil gelme ihtimali var yüzde 3 Felan galiba
Site yese iyi ama sikintili işDostum 2 katını kazanıyorsun maksat ana para kalıyor birinden kayıp bonusu alıyorsun birde yeşil gelme ihtimali var yüzde 3 Felan galiba
En mantikli olan bu bence de2 tane NBA al 5k baş kasa gene 22 olur tabi herkes güvendiği 2 maçı söylesin şans yaz oyna
Siteler ayrı zaten dost aynı sitede olmaz ayrı sitelerde nerde bileceklerSite yese iyi ama sikintili iş
Yaw bak şimdi kasa 10 diyelim tamam mı kırmızı ve siyah 2x veriyor 5 bi siteden kırmızıya bastı başka siteden de siyaha bastı diyelim tamam mı bi siteden kaybetti mesela siyah geldi diyelim kırmızı bastığı siteden kayıp bonusu alacak siyah bastığı yerden de kasası zaten yine 10 k oluyor kâr olarak kayıp bonusu kalıcak cebineyine anlamadım 😂
Harbiden çok mantikliymis bende yapayım bunuSiteler ayrı zaten dost aynı sitede olmaz ayrı sitelerde nerde bilecekler
Fazla streslisin sakinleş bence ali abe
olum çok mantıklı lanYaw bak şimdi kasa 10 diyelim tamam mı kırmızı ve siyah 2x veriyor 5 bi siteden kırmızıya bastı başka siteden de siyaha bastı diyelim tamam mı bi siteden kaybetti mesela siyah geldi diyelim kırmızı bastığı siteden kayıp bonusu alacak siyah bastığı yerden de kasası zaten yine 10 k oluyor kâr olarak kayıp bonusu kalıcak cebine
0 gelirse tekrar yaparmısın 😁Harbiden çok mantikliymis bende yapayım bunu
Aynı sitede aynı oyunda 5k siyaha 5k kırmızıya basında kazanç geri 10k oluyor 3k da kayıp alıyorsun bastığın anda 13k para oluyorYaw bak şimdi kasa 10 diyelim tamam mı kırmızı ve siyah 2x veriyor 5 bi siteden kırmızıya bastı başka siteden de siyaha bastı diyelim tamam mı bi siteden kaybetti mesela siyah geldi diyelim kırmızı bastığı siteden kayıp bonusu alacak siyah bastığı yerden de kasası zaten yine 10 k oluyor kâr olarak kayıp bonusu kalıcak cebine
0 geldiğinde görürüm mantığı 😁olum çok mantıklı lan
Kayıp bonusu veren sitelerin geneli betco bulunma ihtimali yok mu ?Siteler ayrı zaten dost aynı sitede olmaz ayrı sitelerde nerde bilecekler
Tbrikler dost bj iyidirSıfırdan döndğk