🤣🤣#yarr yazmış ben anlamadım ama sanki dua etmek istemişte vazgeçmiş gibi geldi bana 🤣
Bu alanlar nereden alıyor bonusu canlı destek yok ki
anlamadım ki kanka garipBu alanlar nereden alıyor bonusu canlı destek yok ki
Aldım bende arada kapat aç canlı desteği boşluğa denk geliyor çok yeniledim ama uğraştırıyor slotlar leş hemen kaybettim değmedi ugraşaanlamadım ki kanka garip
Uzaylılar tarafından veriliyor 😁😁Canlıdanmı alacaz
Dediğini yaptım 2-4 betten çevirdim sadece ne ödeme yaptı ne bonusa girdiÖdeme geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler, 40shining bellink düşük betten öneririm oyuna girdi sürekli 5dakikada yükseldi kasa çekim verirken hata alanlar canlıya girip bakiyeyi 2500e sabitletsin
Canlı yoksa yarın aktif oluncada bonus bitti derler zaten500 çektim paylaşan arkadaşa teşekkürler diye yazmaya devam etmek isterdim ama yok öyle birşey 2,3 baktım canlı yok. Kendilerinin olsun denemiyorum ben.
Geldi benim cekimBekle gelir 🤣 ip ve client locked
Ss at görelim canlı yok diyor adamlar çekşm nasıl yaptınızÇekim geldi beyler ödeme yapıyor site
Ss at kankaGeldi benim cekim
En güzeliValla kanka benim için bir önemi yok onu takip edip saatlerce almaya uğraşacağıma kod ile uğraşırım
Bende rica ederim derdim ama sen yazıyı ortandan böldüğün içinde yarısı kalmış demek isterdim500 çektim paylaşan arkadaşa teşekkürler diye yazmaya devam etmek isterdim ama yok öyle birşey 2,3 baktım canlı yok. Kendilerinin olsun denemiyorum ben.