Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yazıklar olsun size ya.......

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Bende dün almanya liginin bir kartından yatmıştım 12 orandı. Güzel oynuyorsun sağlık olsun tekrar yaparsın sen bu kuponu sikma canını

Yalabik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,442
729
113
Geçmiş olsun. Para lazım oluyo tam gelcek gibi oluyo son anlarda gelmiyo çok kötü birşey. Psikolojik olarak bitiriyo :(

Lyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,570
454
83
Bugun beni ulm yatirdi son 2.40 kalmis 69 81 den maci verdi canli izledim baskette satmanin bile adabi olur onuda cignediler

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Aynı şekilde Leverkusen sahasında bir gol atamadı ondan yattık :)

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,882
4,838
113
Akşam oxford-city maçına 69. Ek da 8 korner iken 10.5 üstüne 1.7 oran vardı.Ayni ek da Everton -leichester 0-2 iken 1.6 tan 2.5 üstüne kombin yaptım.Cok beklemeden Everton attı.Kornerden uyuz olmuştum.City ve Oxford....Neden bu kadar yüksek oranı vardı sadece 3 kornerin ? Daha uzatmalarla 25 dk kadar varken.Derken City ve ardından oxfordun arkaya arkaya kullandığı iki kornerden sonra 80. dk da kupon geldi.Sana geçmiş olsun gelir gider, kaybeder kazanırsın.Olmayinca olmuyor, olunca tam oluyor bazen

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
bende barca macina 23.5 ust faul girdim 22 faulde bitti ve barca koca 45 dk sadece 2 faul yapti oda 90+3 ve 90+4 izleyen olduysa 2.yari top full madriddeydi nasil faul yapmadi anlayamiyorum 1300 lira para alicaktik saka gibi

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Bi anda para geldi mi insan çok iyi hissediyor da böyle kaybedince deli oluyor insan

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,477
957
113
Geçmiş olsun hocam. şöyle bir şey var yatacağını belli ediyor saçma sapan şeylerden ağzınla kuş tutsanda yatacak. ama bazende var ya ne oynarsan oyna tutuyor şans dönmüş oluyor :)

dangerlee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
177
20
18
Arkadaşlar maçların alayı satılık artık buna inanın biz kazanmaya anca bırakınca başlarız hele kupa maçları İspanya kupasında mallorco 1.5 üst olmazmi ya olmadı işte ordan yattım bizim ligimiz bile satıldı gotmuyonuzmu kupa maçlarını büyük takımlar sözde ilk maclarinda yenildi herkezden topladılar parayı ikinci maçlara insanlar korkup oynamadı bile nasılsa hepsi açık ara fark ile yendi sanki sihirli değnek deydi maçlar başlamadan sonuçları belli ben size soleyim şirket bunlar yoneticileride bet 365 oyuzden enguzeli bırakmak ama oda zor nasıl olcak bilmiyom

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Bu kadar insan oynarken nasıl bırakcak en iyisi çok imkansızı oynamamak

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Arkadaşlar maçların alayı satılık artık buna inanın biz kazanmaya anca bırakınca başlarız hele kupa maçları İspanya kupasında mallorco 1.5 üst olmazmi ya olmadı işte ordan yattım bizim ligimiz bile satıldı gotmuyonuzmu kupa maçlarını büyük takımlar sözde ilk maclarinda yenildi herkezden topladılar parayı ikinci maçlara insanlar korkup oynamadı bile nasılsa hepsi açık ara fark ile yendi sanki sihirli değnek deydi maçlar başlamadan sonuçları belli ben size soleyim şirket bunlar yoneticileride bet 365 oyuzden enguzeli bırakmak ama oda zor nasıl olcak bilmiyom
Sadece kupa maçlarımı hafta sonu lig nasıldı?