- 363
- 62
- 28
Lan 1 tane köşe vuruşu be 1 tane 1.000 tl para gitti
Ekli dosyalar
-
101.3 KB Görüntüleme: 184
-
101.6 KB Görüntüleme: 173
Sağolasın kardeşim de insanın ihtiyaci oldugu zaman bide böyle biseyden gitti mi deliresi geliyo yaBende dün almanya liginin bir kartından yatmıştım 12 orandı. Güzel oynuyorsun sağlık olsun tekrar yaparsın sen bu kuponu sikma canını
Benim hafta sonu 3 sayıdan baskette 8 bin gitti böyle durumlarda delirmemek elde değil ama alışıyor insan bir süre sonraLan 1 tane köşe vuruşu be 1 tane 1.000 tl para gitti
Sağolasın hocamGeçmiş olsun dostum
Insan birakamiyo da nerden bulaştık bu pisliğe be kardeşimBenim hafta sonu 3 sayıdan baskette 8 bin gitti böyle durumlarda delirmemek elde değil ama alışıyor insan bir süre sonra
Valla öyle lazım olmasa koymaz zaten zevkine oynadım der gecerim deGeçmiş olsun. Para lazım oluyo tam gelcek gibi oluyo son anlarda gelmiyo çok kötü birşey. Psikolojik olarak bitiriyo![]()
Bi ara fenerbahçe nin maçı vardı aynısı olmuştuBugun beni ulm yatirdi son 2.40 kalmis 69 81 den maci verdi canli izledim baskette satmanin bile adabi olur onuda cignediler
76 69 tan 76 79 biten zalgiris maci 40 saniyede vermislerdiBi ara fenerbahçe nin maçı vardı aynısı olmuştu
Sadece kupa maçlarımı hafta sonu lig nasıldı?Arkadaşlar maçların alayı satılık artık buna inanın biz kazanmaya anca bırakınca başlarız hele kupa maçları İspanya kupasında mallorco 1.5 üst olmazmi ya olmadı işte ordan yattım bizim ligimiz bile satıldı gotmuyonuzmu kupa maçlarını büyük takımlar sözde ilk maclarinda yenildi herkezden topladılar parayı ikinci maçlara insanlar korkup oynamadı bile nasılsa hepsi açık ara fark ile yendi sanki sihirli değnek deydi maçlar başlamadan sonuçları belli ben size soleyim şirket bunlar yoneticileride bet 365 oyuzden enguzeli bırakmak ama oda zor nasıl olcak bilmiyom