- 17,490
- 8,270
- 113
bir ara yatırıma tuttuğun takımın orjinal formasını gönderiyorlardı hangi siteydi o hala var mı
Bahsine 10k üzeri ilk yatırıma gönderiyorbir ara yatırıma tuttuğun takımın orjinal formasını gönderiyorlardı hangi siteydi o hala var mı
güvenilir mi bahsineyeBahsine 10k üzeri ilk yatırıma gönderiyor
aga hatırladığım kadarıyla slotlari sahteydi, şimdi girip bakayım dedim yine sahte bilgin olsun.güvenilir mi bahsineye
slotçu değilim zaten kuzen çekimde sıkıntı çıkarırmı onlar günde 5 defa arıyorlaraga hatırladığım kadarıyla slotlari sahteydi, şimdi girip bakayım dedim yine sahte bilgin olsun.
Valla bro bir şey diyemem. Bi çalışanları bana wpden msj atmıştı kral bakiye çıkar kasayı katlayayim diye.slotçu değilim zaten kuzen çekimde sıkıntı çıkarırmı onlar günde 5 defa arıyorlar
O kadar detaylı bilmiyorum valla ama çekim yapanlar gördüm daha öncegüvenilir mi bahsineye
10 yatırılıp spor da 1.30 1.40 yapılıp çekilir ödeme yaparsa tabiBahsine 10k üzeri ilk yatırıma gönderiyor
Bu sitede bitmiş orjinal forma gönderen yer varsa yatırım yaparım varmı bilen arkadaşlar10 yatırılıp spor da 1.30 1.40 yapılıp çekilir ödeme yaparsa tabi