Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yatırım Önerisi

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Beyler risksiz bi şekilde yatırım yapıp sene sonunda paramı nasıl 2 katına çıkarabilirim kumarsız ama bu işi bilen vardır belki akıl almak istedim Türk lirasında param kaldıkça tüğlerim kalkıyor

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Dolar a aban yüzde 20 kar yaparsın yeni yılda tektar al sene sonu yüzde 50 60 civarı yaparsın
Başka türlü zor miktar kaç milyon

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Dolar a aban yüzde 20 kar yaparsın yeni yılda tektar al sene sonu yüzde 50 60 civarı yaparsın
Başka türlü zor miktar kaç milyon
Milyon yok knk ya şimdi miktarı söylemek istemiyorum ama o kadar yok altında var bi miktar ama tl de kalan para mı nereye yatıracağımı bilmiyorum ethereum a yatır diyen fln var ama risk onlar tabi

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Milyon yok knk ya şimdi miktarı söylemek istemiyorum ama o kadar yok altında var bi miktar ama tl de kalan para mı nereye yatıracağımı bilmiyorum ethereum a yatır diyen fln var ama risk onlar tabi
Kripto ya filan girme al dolar bak keyfine en güvenli o trump baba varken doların sırtı yere gelmez

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
237
63
Beyler risksiz bi şekilde yatırım yapıp sene sonunda paramı nasıl 2 katına çıkarabilirim kumarsız ama bu işi bilen vardır belki akıl almak istedim Türk lirasında param kaldıkça tüğlerim kalkıyor
Benim ibana atabilirsin sene sonunda görüşürüz

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Döviz alacağına altın al döviz arttıkça altın artıyor zaten . Ama TL de durma sakın şuan ülkede doviz baskilaniyor şuan 57 civarı olması gerekirken 40 karda geziyor dolar . Yıl başına kadar düzeltmelerini bekliyorum açıkçası bir gece ansızın TL de kalanlar yuzde 30 fakirlesecek

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Döviz alacağına altın al döviz arttıkça altın artıyor zaten . Ama TL de durma sakın şuan ülkede doviz baskilaniyor şuan 57 civarı olması gerekirken 40 karda geziyor dolar . Yıl başına kadar düzeltmelerini bekliyorum açıkçası bir gece ansızın TL de kalanlar yuzde 30 fakirlesecek
Bende öyle düşündüm knk bu konuyu birazda akıl almak için açtım altın çok çıktı%300 çıktı son 3-4 senede gene çıkarmı diyorum

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Bende öyle düşündüm knk bu konuyu birazda akıl almak için açtım altın çok çıktı%300 çıktı son 3 senede gene çıkarmı diyorum
Ons fiyatı arttıkça yükseliyor zaten . Üstüne TR de dolarda artiyor ..... Yani altının onsu 100 dolarsa mesela hiç kipirdamasa bile TR de dolar arttığı için otomatikman altında yükseliyor zannediyoruz . Kaldiki Fed faizi indirmeye başladı Trump faizi az düşürdü diye FED e kızmıştı faiz düştükçe altın yatırım aracı olacağı için artacak . Şuan çoğu firma kepenk indiriyor ihracat zor günlerde mecburi bir kur düzenlemesi gelecek . Dediğim gibi dolar çok düşük şuan ülkede ... Bir çok etken pozitifken hiç uğraşma altın al bekle ( bankadan alma muhafaza edebiliyorsa fiziki al )

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
2 orana ihtiyacın var dostum, kolay gelsin.