Bi o eksik konuda zaten 😄😄Yeni üye kimdi la yönetimden para isteyen arkadaş vardı😂😂😂
Ne ettin dayı nerye kayboldunKanka yetmez 2 3 adim yap ciddiyim
Uza biyaKupon tutarsa 1 adım daha yapayım. Kurbanlık hisse kişi sayısı arttı
Nerde ki abi VIP arabaCan yasomm vip oldugumu biliyorum ben
Kapora bırak dost inanalım 😄Beyler yemek hazırlıyorum. Yorumlara cevap gelmezse kaçtı sanmayın. Hepinizin yanaklarından ısırıyorum
Benim yorumuma cevap gelmedi kırıldım kelinden öpüyorumBeyler yemek hazırlıyorum. Yorumlara cevap gelmezse kaçtı sanmayın. Hepinizin yanaklarından ısırıyorum
Gitmeee ikigozum sensiz olmazzzzzzzzBeyler yemek hazırlıyorum. Yorumlara cevap gelmezse kaçtı sanmayın. Hepinizin yanaklarından ısırıyorum
Puhahahha lan Aga ya😂😂😂😂Benim yorumuma cevap gelmedi kırıldım kelinden öpüyorum
1 milyon mehmet izliyorum mayki 🤣🤣Ne ettin dayı nerye kayboldun
Masayı donat bakalım herkese meyveli sodaKupon tutarsa 1 adım daha yapayım. Kurbanlık hisse kişi sayısı arttı
Hangisinden ama 😁😁😁😁😁Benim yorumuma cevap gelmedi kırıldım kelinden öpüyorum
Kanka borcun felan varsa ona öde aw şehir şehir gezip bulur seni😂😂😂1 milyon mehmet izliyorum mayki 🤣🤣
Can yasommmn gitme be agaHangisinden ama 😁😁😁😁😁
Sabahtan kalan pogacayi ısıtacak, yemek hazırlıyor oluyoOlum ne adamsınız ya kahkaha atıyorum şu an
UzaHangisinden ama 😁😁😁😁😁
Kanka bende 3, günlük ekmeği iyiom ısıtıp ısıtıp onnumara oluyor vallaha tereyağ üzerine misSabahtan kalan pogacayi ısıtacak, yemek hazırlıyor oluyo
Nerde olum yolun başındaNerde ki abi VIP araba
Knka sende para varmış ya demiyon hiç, tereyağı luks artık 😄Kanka bende 3, günlük ekmeği iyiom ısıtıp ısıtıp onnumara oluyor vallaha tereyağ üzerine mis