- 16,390
- 11,483
- 113
Herkes elmasını bozmuş bugün ana sayfa ful elmas kuponu😅 bol şans Yasinim🙋♂️
Ben anlamadım bu olayi sanırım bozamayacagimHerkes elmasını bozmuş bugün ana sayfa ful elmas kuponu😅 bol şans Yasinim🙋♂️
Bol şans
Binance Türkiye hesabı açman lazım, sonra ordan TRX hesabını paylaşıyorsun sonra onlar senin adına siteye senin hesabına yatırıyor sanırım kanka, ben de daha almadım ama öyle sanırım prosedürValla ben bozum isini trx hesabını pek anlamadım ya konuya hakim olan bir arkadaş beni aydinlatabilirmi
Yattık bile dost 🤣Herkes elmasını bozmuş bugün ana sayfa ful elmas kuponu😅 bol şans Yasinim🙋♂️
Sağlık olsun reis
Kral peki bu binancenin uygulaması hangisi ayıkmısın indireyimBinance Türkiye hesabı açman lazım, sonra ordan TRX hesabını paylaşıyorsun sonra onlar senin adına siteye senin hesabına yatırıyor sanırım kanka, ben de daha almadım ama öyle sanırım prosedür
Kanka binance tr yaz çıkar işte app storeden ya da play storeden sonra ordan hesap aç kimlik doğrulama yap ardından trx paylaşKral peki bu binancenin uygulaması hangisi ayıkmısın indireyim
Eyvallah kardeşimKanka binance tr yaz çıkar işte app storeden ya da play storeden sonra ordan hesap aç kimlik doğrulama yap ardından trx paylaş
Rica ederim kankaEyvallah kardeşim
Geçmiş olsun reisKaybettik dostlar. @Daimon kilit dost lütfen