Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yaşaması En Ucuz Şehir

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
ucuzdan kasıt kıyas ne o önemli konya bu konuda iyiymiş kıyas istanbulsa kalan tüm şehirler ucuz

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
254
83
Bence öyle bir şehir yok.

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
767
332
63
bana göre Iğdır en ucuz şehir olabilir. Burda hala bir bardak çayın 3 liraya içildiği kiraathaneler var. Şuan bu yazıyı kaleme aldığım kıraathane biraz lüks sınıfında sayıldığı için çayı 5 liradan içiyorum 🙂 3 ülkeye sınırı olduğu için kaçak yollardan gelen envai çeşit ürüne çok uygun fiyattan ulaşılabiliyor. Tek tek örnek veremem ama geçen eve kilosu 50 tl den peynir, 10'ar liradan domates salatalik vb. uygun olduğunu düşündüğüm birçok üründen oluşan alışveriş yaptım. Mesela seçici değilseniz bir sigara paketine 25 tl ye sahip olabiliyorsunuz 😁 Ama buranın bir kanayan yarası var ki, onun adı işsizlik. Evet ülkede her yerde işsizlik sorunu var ama ığdır küçücük bir şehir. Fabrika yok. Gideyim bir esnafın yanında çalışayım desen çok zor. Çünkü esnaf bu küçük şehirde zor ayakta duruyor ya da duramıyor.

Son düzenleme:

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Ucuz yer kaldı mı dostlar?

Kendy344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
253
83
Şırnak Ardahan Hakkari

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Yasaması daha ucuz sehırler nelerdır edırne mesela ucuzmudur beyler bılen aydınlatsın ricam İstanbul'da çark dönmüyor hıaaamına bi akbıl 50 tl
Yaşamı ucuz olan sehirdekiler iş bulamadigi için İstanbul'a giliyorlar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,504
9,384
113
Eskişehir pahalı şehir fakat yolun düşerse gel çayımı çorbamı iç öyle git

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
batı dıyorsan balıkesir manisa eskşşehir

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,476
1,181
113
Urfalıyım çok ucuz
2012 yılında Urfa'da görev yaptım o dönemin maaşı 1550 TL falandı merkezde eski püskü evlere 1000 lira kira istiyorlardı. En son 550 mi 600 mü ne Evren sanayi sitesi'nin karşısında ki tokilerde bulmuştım. Ucuz değil işin özü urfa