- 1,828
- 1,137
- 113
Alın size yasal 😆Minimum kupon bedeli 50₺ olarak güncellenmiş. 3 liraya kupon oynadığımız zamanlar, zaman çabuk geçiyor dostlar...
Ekli dosyayı görüntüle 748987
1 liraya başladım valla benMinimum kupon bedeli 50₺ olarak güncellenmiş. 3 liraya kupon oynadığımız zamanlar, zaman çabuk geçiyor dostlar...
Biz kacaktan devammmmAlın size yasal 😆
Sene kaç1 liraya başladım valla ben
Hep öyle bu ülkede sonrada illegale yonelene cezalarİnsanları herşeyde kaçağa zorluyorlar
2006-2007 falan sanırımSene kaç
50 kurusluk kupon devrine yetisemedim ama 1 liralikken oynamaya baslamisdimMinimum kupon bedeli 50₺ olarak güncellenmiş. 3 liraya kupon oynadığımız zamanlar, zaman çabuk geçiyor dostlar...
50 de olsa kaçakların alayından iyidir. Nesineden oynuyorum IBAN giriyorsun saniyesinde hesapta milyon çeksen anında ödeniyor. Kaçak siteler gibi kahbe değillerMinimum kupon bedeli 50₺ olarak güncellenmiş. 3 liraya kupon oynadığımız zamanlar, zaman çabuk geçiyor dostlar...
15 maç kombin yapardık 10 12 si rahat gelirdi o zamanlarda pek maç satmada yoktu50 kuruştu oranlar 1.75 1.75 di
yaklaşık 15 veya 16 yıl evveldi , 2 TL ye kupon yapıp 94 TL kazanmıştım , MBS 3 , MBS 4 diye rezillikler vardı , favori takıma 1.05 oran verirdi. Nereden nereye geldik , şimdilerde minimum kupon bedeli 50 TL oldu diyorsun , değişmeyen tek şey şans faktörü ve uzun vadede insanların bu mereti kaybediyor olması olsa gerekMinimum kupon bedeli 50₺ olarak güncellenmiş. 3 liraya kupon oynadığımız zamanlar, zaman çabuk geçiyor dostlar...
bilyoner 30 tl veriyordu alamadım diye 3 gündür yas tutuyordum tüh(!)Minimum kupon bedeli 50₺ olarak güncellenmiş. 3 liraya kupon oynadığımız zamanlar, zaman çabuk geçiyor dostlar...
1 TL'ye oynardıkMinimum kupon bedeli 50₺ olarak güncellenmiş. 3 liraya kupon oynadığımız zamanlar, zaman çabuk geçiyor dostlar...
0.5 kuruş zamanı vardi totonun waybbe1 TL'ye oynardık