Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yas süreci

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
509
113
9 ay önce abimi kaybettim ve çok sık rüyamda görüyorum psikolojik olarak berbat bi durumdayım onu unutamıyorum unutmakta istemiyorum gerçi fakat özellikle gece olunca inanılmaz bir baskı hissediyorum üzerimde zaman herseyin ilacı derler ama zaman geçtikçe çok daha berbat bir hal alıyor Allah kimseye kardeş acısı yaşatmasın

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
892
113
9 ay önce abimi kaybettim ve çok sık rüyamda görüyorum psikolojik olarak berbat bi durumdayım onu unutamıyorum unutmakta istemiyorum gerçi fakat özellikle gece olunca inanılmaz bir baskı hissediyorum üzerimde zaman herseyin ilacı derler ama zaman geçtikçe çok daha berbat bir hal alıyor Allah kimseye kardeş acısı yaşatmasın
hocam öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Antidepresan kullanmaktan başka bir çare yok eğer 9 aydır böyleyse

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,861
4,535
113
Basın sagolsun. Belki klişe gelecek ama Namaza sarıl duaya sarıl. Bende 3 ay önce babamı kaybettim. İbadet herseyin ilaci

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
358
63
Başım sağolsun dost boş kalma bi şeylerle meşgul ol ibadete yönel diğer arkadaşlarında dediği gibi

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
İşini iyi yapan bir psikologla iletişime geç.Seninle aynı zaman diliminde milyonlarca insan benzer kayıpları yaşıyor, bunun bilincinde olman, onbinlerce yıldır doğal olarak seyreden bir durum olduğunu kabullenmen gerekli.Kisiden kişiye bu acıları unutmak kolay ya da zor olarak değişiyor, başın sağ olsun dileğinden başka yapılabilecek bir şey yok

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
509
113
İşini iyi yapan bir psikologla iletişime geç.Seninle aynı zaman diliminde milyonlarca insan benzer kayıpları yaşıyor, bunun bilincinde olman, onbinlerce yıldır doğal olarak seyreden bir durum olduğunu kabullenmen gerekli.Kisiden kişiye bu acıları unutmak kolay ya da zor olarak değişiyor, başın sağ olsun dileğinden başka yapılabilecek bir şey yok
Allah razı olsun

Ircey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,064
85
48
Allah dayanma gücünü arttırsın. Terapi alman gerekli

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,170
1,869
113
Bu hayatta çözümü olmuyan tek şey ölüm malesefki Allah rahmet eylesin gardasim başın sağolsun.