Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yarın Teslim Oluyorum

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,673
1,325
113
Dostlar 29 ay kesinleşen cezam var ikincikez mükerrerlere özgü infaz yasasina göre infaz edilmesi yazıyor dosyada varmı bu işlerden anlayan yarın sabah teslim olucam adliyeye. 10. Yargı paketinde 4/4 cezalar 4/3 e indirilmiş aydınlatırsanız sevinirim
9.5 ay yatarın var açıkta.
Zaten covid geliyor 1 2 haftaya çıkarsın

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,623
1,641
113
Mükerrer var biraz misafir ederler içerde ama şikayetler geri alınsaydı bilemem en azından içerde suça bulaşmazsan erken çıkarsın, hiç hagb almadın mı geçmiş olsun

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,449
8,089
113
Basit yaralamalar muhtemelen, ben 18imi doldurmadığım halde birine kafa atıp burnunu kırmışken 17 ay ceza almıştım, iyi halden ertelemişlerdi, normalde çocuk olduğum için pek ceza da vermiyorlar bilirsin o zaman bile 17 ay almıştım bu arkadaşınki de kavga dövüş olabilir, ufak Bi kapalı yatarı olacak ama maalesef 24 ayın üzeri almış. Sağ salim atlatır sıkıntı yok çok bişey yatmayacak.
Babanın oğlu kemal tama babanın oğlu çıktı kaçınnn🤣🤣🤣

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,853
7,528
113
Geçmiş olsun

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,717
7,309
113
Yarın benimde karar mahkemem var gelemezsem allaha emanetsiniz hepiniz
son mahkeme karar verilecek

Kelebek65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
343
84
28
Emin ol kapalı açıktan şuan daha güzeldir. En azından bir düzen icine gireceksin bir yerden sonra ama açık öyle değil, her yer pis sen pis arkadaşın pis yatak yok adam akıllı ve 29 ayda çokmuş be. Abine vs söyle şikayet falan geri çeksin amk abin degilmi

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,025
831
113
Geçmiş olsun gardaş Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,059
374
83
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz anlamıyorum disiplin cezam bile yok lisede aq

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,337
3,093
113
Ben bu işleri hiç anlamıyorum arkadaş. Dışarıda birsürü onlarca suç kaydı olan tipler cirit atıyorlar. Bu nasıl olabiliyor ki. Aklınıza gelecebilecek her herzeyi yemiş ama dışarıda toplumun arasındalar. Geçen bir şerefsizin teki dükkanının önünde sigara içen eczane çalışanı bir kızın üzerine aniden kapaklanıp kızı soymaya kalkıştı. Adamın 16 suç kaydı varmış

Ulan devlet herşeye tonlarca vergi kesiyor. Dünyanın en pahalı arabasına biniyoruz, en pahalı telefon oparatörünü kullanıyoruz ama karşılığında insanların can güvenliği bile sağlanmıyor. Bir vatandaşın isteyebileceği en temel şey olan can ve mal güvenliğini bile sağlamıyorsa bu devletin nesine saygı duyayım. Bu sistem anca devlete düşman insanlar yetiştirir.

Hapishaneler ağzına kadar doluymuş ondan salınıveriyorlarmış. Ulan tonlarca vergi alıyosun. Sadece diyanete ayırdığın yıllık bütçe 2 milyar dolar. Her sene 0 model makam arabaları alacağınıza yeni hapishaneler yapın. Böyle birşey var mı ya

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,198
2,207
113
gecmis olsun kardes. silah ve benzeri yoksa isin icinde sikinti olmaz. 2 ay kapali da kalirsin sonra aciga alirlar. ama iceri de millet ust uste yatiyor bilgin olsun. ust mahkemeye acikca kesin basvur
Hocam 2.kez mükerrirde keşke senin dediğin gibi olsaydı ama maalesef tamamı kapalı infaz kurumunda. Kapalida çok kalabalık diye çok tutmak istemiyorlar açığa geçiriyorlar diyende olmuş, şöyle örnek vereyim, dandik bir suçtan 6 ay 2.kez mükerrir ceza alan birisi vardı Silivri'de aynı kogustaydik kapalıda, Adıyamandaki depremde 1.derece yakinları dahil 29 akrabası vefat etti, ve 2 ay kalmıştı cezasının bitmesine, onu bile açığa çıkarmadılar. Açığa geçirip izine yollama veya Adalet bakanlığından özel izin için girişimde bulundu kurum ama ona bile red geldi. 2.kez mükerrirde meclisten geçtiyse 4/3 e inmiş oluyor, gecmediyse 4/4 tamamı kapalıda maalesef. Ayrıca ceza 36 ay altı olduğu için teslim olması için çağrı kağıdı gelmiştir, 36 ay üzeri olduğunda anında yakalama çıkarılıyor.

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,059
374
83
Ben bu işleri hiç anlamıyorum arkadaş. Dışarıda birsürü onlarca suç kaydı olan tipler cirit atıyorlar. Bu nasıl olabiliyor ki. Aklınıza gelecebilecek her herzeyi yemiş ama dışarıda toplumun arasındalar. Geçen bir şerefsizin teki dükkanının önünde sigara içen eczane çalışanı bir kızın üzerine aniden kapaklanıp kızı soymaya kalkıştı. Adamın 16 suç kaydı varmış

Ulan devlet herşeye tonlarca vergi kesiyor. Dünyanın en pahalı arabasına biniyoruz, en pahalı telefon oparatörünü kullanıyoruz ama karşılığında insanların can güvenliği bile sağlanmıyor. Bir vatandaşın isteyebileceği en temel şey olan can ve mal güvenliğini bile sağlamıyorsa bu devletin nesine saygı duyayım. Bu sistem anca devlete düşman insanlar yetiştirir.

Hapishaneler ağzına kadar doluymuş ondan salınıveriyorlarmış. Ulan tonlarca vergi alıyosun. Her sene 0 model makam arabaları alacağınıza yeni hapishaneler yapın şerefsizler. Dünyanın en adi siyasetçileri de bizde
Maymunları koysak başa daha iyi yönetilir ülke. Bunların kasıtlı olarak yapılmaması imkansız zaten. Baştakilerin değirmeni ülke bu haldeyken dönüyor. Başka bir ülkede bu kadar vergi toplansa süper güç olup marsa koloni bile kurmuştu.

Öyle derin bi konu ki şu an bu forumda olmama kadar etkiliyor olayı.

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,337
3,093
113
Maymunları koysak başa daha iyi yönetilir ülke. Bunların kasıtlı olarak yapılmaması imkansız zaten. Baştakilerin değirmeni ülke bu haldeyken dönüyor. Başka bir ülkede bu kadar vergi toplansa süper güç olup marsa koloni bile kurmuştu.

Öyle derin bi konu ki şu an bu forumda olmama kadar etkiliyor olayı.
Ota zota herşeye fahiş vergiler ödeyen sade bir yurttaş olarak istediğim tek birşey var. O da can ve mal güvenliğimin korunması. İnsanlar karısını, kızını sokağa tek başına salamıyorlar ulan biri şimdi sarkar eder falan diye. Dışarıda çantasında biber gazı bulunduruyor binlerce kadın

Ben zorunda mıyım anasını satayım birsürü suç kaydı bulunup dışarıda dolaşan tiplerle aynı toplumun içinde yaşamaya. Caddeler sokaklar suç makinesi tiplerle kaynıyor

Son düzenleme:

RoyalKing21

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
395
83
Allah bir an evvel kurtarsın.Yorumları okudum.Kimi benim disiplin yok kimi bu yaşa kadar karakol jandarma yüzü görmedim.vsss..İnsanoğlunun başına ne geleceği belli olmuyor.Yıl 2014 çok hızlı ileriyi düşünmeyen zıpkın gibi delikanlıydım. Bir gece alkol uyuşturucu ex kafamda çılgın maddeler vardı.Gürcü bir arkadaşım yunanistana benimle gel dedi.Düşünmeden gidelim dedik.Orda 26 yıl ağırlaştırmış ceza aldım.Yatarı işle beraber 15 yıl.Temiz majkemesine 5 yıl sonra çıktım.Mahkemeye aklınıza gelmeyecek evraklar koydum.Tr den kendine antisosyal kişilik raporu çıkardım, Yunan okulunu okuyup diplomamı mahkeme heyetine sundum. Yazamayacağım birçok şey heyete sundum. Onları buna ikna ettim. 26 yıl cezadan 12 yıl hafif cezaya düştü.Tahliye oldum.5 yıl sonra ipsala sınır kapıdan beni türk polisine teslim ettiler.Ülkeme ayak bastım ya.Dünyanın en mutlu insanı oldum.Ordan Edirne açık cezaevine. 10 güne kadar yattım. Akşam sayımdan sonra tahlyem geldi.Apar topar toplandım.O an çok duydusal anım oldu.Gözlerim yaşardı.5 yılda neler yaşadım.İlk yakalandığımızda Ağır işkenceye mahruz kalmıştım.Şimdi elimden geldiğince düzgün bir hayat yaşamaya çalışıyorum. 2011 Türkiye hapishanesin 18 ay yattım. 8 ay dışarda yaşadım. Arkasında 5 yılda yunan hapishanesi baya bir ağır geldi.Size uzun gelebilir.Bana ise çokkkk kısa. Hakkınızı helal edin... UMUDUNUZU YİTİRDİĞİNİZ YERDE KAYBETMEYE BAŞLARSINIZ.UMUDUNUZU YİTİRMEYİN. ELBET BİRGÜN HERŞEY GÜZEL OLUR..

Ekli dosyalar

ADS0145

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
198
43
Kacabilirsen biraz kaç yeni yasada denetimli serbestlik 5 yıla çıkıyor direk girdi çıktı yaparsın