Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yarın Teslim Oluyorum

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,710
7,977
113
Dostlar 29 ay kesinleşen cezam var ikincikez mükerrerlere özgü infaz yasasina göre infaz edilmesi yazıyor dosyada varmı bu işlerden anlayan yarın sabah teslim olucam adliyeye. 10. Yargı paketinde 4/4 cezalar 4/3 e indirilmiş aydınlatırsanız sevinirim
sicilin temizse duzgun bir avukat tutsan para cezasina cevrilmez mi allah kurtarsin ne diyelim

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,894
7,047
113
Dostlar 29 ay kesinleşen cezam var ikincikez mükerrerlere özgü infaz yasasina göre infaz edilmesi yazıyor dosyada varmı bu işlerden anlayan yarın sabah teslim olucam adliyeye. 10. Yargı paketinde 4/4 cezalar 4/3 e indirilmiş aydınlatırsanız sevinirim
İçeri giriyorsan hesabı bana verde banlandıgım zaman senin hesaptan takılırım knaka Allah yardımcın olsun hesap kapalı durmaz hem

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,546
2,385
113
geçmiş olsun üstad yapabileceğimiz bişey varsa başım gözüm üstüne

emrah1230

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
432
113
43
Sana net bir bilgi vereyim 2023 de ciktim kapali acik 4 sene kaldim aldigin cezanin 10 da 1 ini kapalida yatiyosun geri gelen kismi acik ceza evi ve denitim suan 1 yil o 4/3 cezaninn. Yani. Cezanın 1yil. Kalmasinda denetime cikcaksn 1 yil denetim gorcn. Bu net bilgi yani tck yi icerde 3 kez okudum mlsf oyle

emrah1230

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
432
113
43
Sana net bir bilgi vereyim 2023 de ciktim kapali acik 4 sene kaldim aldigin cezanin 10 da 1 ini kapalida yatiyosun geri gelen kismi acik ceza evi ve denitim suan 1 yil o 4/3 cezaninn. Yani. Cezanın 1yil. Kalmasinda denetime cikcaksn 1 yil denetim gorcn. Bu net bilgi yani tck yi icerde 3 kez okudum mlsf oyle
Yani 29 ayn 10 da biri 2 ay kapalida kalip aciga sevk edecekler orda caliscn mecbur 1 yila dusene kadar kavga dogus yapma aman kurul denen birsey var takarsa tamami bitmedn ackdn gondermiyor adiler

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,884
15,049
113
Yani 29 ayn 10 da biri 2 ay kapalida kalip aciga sevk edecekler orda caliscn mecbur 1 yila dusene kadar kavga dogus yapma aman kurul denen birsey var takarsa tamami bitmedn ackdn gondermiyor adiler
Peki abi bu 3 yıl ve altı direk açık cezaevine gidiyormuş o nasıl oluyor kanunda hala öyle yazıyor saygılar

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,236
4,422
113
Benimde 18 ay 4/4 2. Kez mükerrir
Avukat dün savcı ile hesaplamış
30 gün kapalı 15 gün açık sonra denetim dedi

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
1,174
113
Eyvallah knk bilgi için

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,038
646
113
Basit yaralamalar muhtemelen, ben 18imi doldurmadığım halde birine kafa atıp burnunu kırmışken 17 ay ceza almıştım, iyi halden ertelemişlerdi, normalde çocuk olduğum için pek ceza da vermiyorlar bilirsin o zaman bile 17 ay almıştım bu arkadaşınki de kavga dövüş olabilir, ufak Bi kapalı yatarı olacak ama maalesef 24 ayın üzeri almış. Sağ salim atlatır sıkıntı yok çok bişey yatmayacak.
Suca sürüklenen çocuk hükmünde ceza vermemesi lazım o suça yanlislik olabilir