Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yarın Teslim Oluyorum

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,038
646
113
Dostlar 29 ay kesinleşen cezam var ikincikez mükerrerlere özgü infaz yasasina göre infaz edilmesi yazıyor dosyada varmı bu işlerden anlayan yarın sabah teslim olucam adliyeye. 10. Yargı paketinde 4/4 cezalar 4/3 e indirilmiş aydınlatırsanız sevinirim
Bişey yok boşuna bekleme

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,387
12,058
113
naptin tas atip kactin mi? bu nasil ceza aw. 3 yaralama dosyasindan 29 ay yeniliyorsa biz bosuna tutuyoruz kendimizi
Basit yaralamalar muhtemelen, ben 18imi doldurmadığım halde birine kafa atıp burnunu kırmışken 17 ay ceza almıştım, iyi halden ertelemişlerdi, normalde çocuk olduğum için pek ceza da vermiyorlar bilirsin o zaman bile 17 ay almıştım bu arkadaşınki de kavga dövüş olabilir, ufak Bi kapalı yatarı olacak ama maalesef 24 ayın üzeri almış. Sağ salim atlatır sıkıntı yok çok bişey yatmayacak.

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,884
15,049
113
Basit yaralamalar muhtemelen, ben 18imi doldurmadığım halde birine kafa atıp burnunu kırmışken 17 ay ceza almıştım, iyi halden ertelemişlerdi, normalde çocuk olduğum için pek ceza da vermiyorlar bilirsin o zaman bile 17 ay almıştım bu arkadaşınki de kavga dövüş olabilir, ufak Bi kapalı yatarı olacak ama maalesef 24 ayın üzeri almış. Sağ salim atlatır sıkıntı yok çok bişey yatmayacak.
Abi 3 yıl ve üzeri kapalı degilmi normalde

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,387
12,058
113
İntemette 3 yıl ve altı açık yaziyorda abi ondan dedim tesekkurler
En son resmi gazetede denetimli serbetstliğin süresini bir yıl uzatacaklardı eğer gazetede yayınlandıysa 3 yıla çıkmış olabilir ama uzun süredir kapalı cezası 24 ay yani 2 yıl.

journalist

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
412
278
63
Dostlar 29 ay kesinleşen cezam var ikincikez mükerrerlere özgü infaz yasasina göre infaz edilmesi yazıyor dosyada varmı bu işlerden anlayan yarın sabah teslim olucam adliyeye. 10. Yargı paketinde 4/4 cezalar 4/3 e indirilmiş aydınlatırsanız sevinirim
Suç tarihi nedir

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,355
3,442
113
Gecmis olsun dost

dncncmbz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
797
440
63
58/6 takmış mı