Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yarın Teslim Oluyorum

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
1,174
113
Dostlar 29 ay kesinleşen cezam var ikincikez mükerrerlere özgü infaz yasasina göre infaz edilmesi yazıyor dosyada varmı bu işlerden anlayan yarın sabah teslim olucam adliyeye. 10. Yargı paketinde 4/4 cezalar 4/3 e indirilmiş aydınlatırsanız sevinirim

nemtra00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,161
472
83
Dostlar 29 ay kesinleşen cezam var ikincikez mükerrerlere özgü infaz yasasina göre infaz edilmesi yazıyor dosyada varmı bu işlerden anlayan yarın sabah teslim olucam adliyeye. 10. Yargı paketinde 4/4 cezalar 4/3 e indirilmiş aydınlatırsanız sevinirim
konu ne

nemtra00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,161
472
83
Üvey abimi dövdüm. Burnu kırıldı şekli şemalı değişti o derece sinirine hakim olamadim
gecmis olsun kardes. silah ve benzeri yoksa isin icinde sikinti olmaz. 2 ay kapali da kalirsin sonra aciga alirlar. ama iceri de millet ust uste yatiyor bilgin olsun. ust mahkemeye acikca kesin basvur

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
1,174
113
gecmis olsun kardes. silah ve benzeri yoksa isin icinde sikinti olmaz. 2 ay kapali da kalirsin sonra aciga alirlar. ama iceri de millet ust uste yatiyor bilgin olsun. ust mahkemeye acikca kesin basvur
Eminmisin dost 2 ay kapalı demişsin ama nasıl hesaplanır yatari bilmiyorum