http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yapılandırılmış Kredi

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Merhaba hadi kart uzerinden borç yapmıştım ödemeyince yapılandırma yapıldı ayın 1inde son taksiti kalıyor 1 hafta falan geciktirirsem sorun olurmu

Mustafa110

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
10
8
Aynn kral dün aradılar denizbanktan 88 gün olmuş 90 da hukuki süreç başlayacak diyorlar mahsun karaca gibi kupon tek maça kaldı gelirse yatıracam dedim
Ne yapmayı düşünüyorsun peki nasıl bir süreç var sen benden bir tık öndesin 😀

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Hocam yanlış anlaşılma olmasın Borcum Vardı Zaten Ben Borcu Ödeyemedim Düğün Vesaire Oldu Sonra Aradılar Yapılandırma Yaptıralım Dediler Onayladım Sonra Bu Son Taksiti Kaldı Oda Elimdeki Para Biraz Cikismiyor 2 Hafta Gecikse Sorun Olmaz Demi Emin Olmak İstiyorum

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,218
2,538
113
Hocam yanlış anlaşılma olmasın Borcum Vardı Zaten Ben Borcu Ödeyemedim Düğün Vesaire Oldu Sonra Aradılar Yapılandırma Yaptıralım Dediler Onayladım Sonra Bu Son Taksiti Kaldı Oda Elimdeki Para Biraz Cikismiyor 2 Hafta Gecikse Sorun Olmaz Demi Emin Olmak İstiyorum
Sorun olmaz faizli yaptırırsın biraz kral 2 hafta içerisinde muhakkak ödemeye bak sen bişey olmuyor diye 2 hafta daha geçmesin uzerinden

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,218
2,538
113
Benimde 3. Haftada odemistim yapilandirmayi hatırlatma mesajı bide arama yapmislardi az bı faiziyle yatirmistim