http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yapı Kredi TL Puan Nasıl Kullanılır?

Platz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
259
116
43
Geçen ay Vatan Bilgisayardan QR ödeme yoluyla monitör almıştım. Hesabıma 390 TL değerinde TL puan tanımlandı. Online olarak hangi alışveriş sitesinde kullanabilirim. (Marketlerde kullanabildiğimi biliyorum online olarak nerelerde kullanabilirim). Bilen yanıtlarsa sevinirim.

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,588
5,797
113
Geçen ay Vatan Bilgisayardan QR ödeme yoluyla monitör almıştım. Hesabıma 390 TL değerinde TL puan tanımlandı. Online olarak hangi alışveriş sitesinde kullanabilirim. (Marketlerde kullanabildiğimi biliyorum online olarak nerelerde kullanabilirim). Bilen yanıtlarsa sevinirim.
İnternet e yaz çıkar anlaşmalı iş yerleri trendyol vs gibi

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,588
5,797
113
Google bey daha bilgili dir bu konularda

mustafa3356

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
199
73
28
Yapı kredi pos cihazı OPET Petrol istasyonunda tümünde olur. İkisi de koçların. Araç varsa motor vs yakıt alabilirsin yapıkredi possundan olması lazım. Yada marketinden alışveriş yapabilirsin opetin

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,372
457
83
Opet market de kullan kral işte kahve falan içersin yanına da sigaranı al içiyor isen işte mis.gib

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,094
1,479
113
bunuda kumara harcama diyeceğim ama onun kafasındasın anlasılan

bir tarafını yırtsan bile anlaşmalı firmalar harici o puanı kullanamazsın

islemhatasi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
166
92
28
Pazaramı yükle oradan razer gold al puanla. Sonrasında gamesatis a üye ol orada bozdur bakit hesabına çek. 100tl razeri 85 e bozuyor site

Ayasofya1

1000x
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
136
99
28
Puan harfa uygulaması var dostum indirp puanını harcayabilirsin orda aktarıp bakiyeni