Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yapay Zeka Mı İnsan Mı

deliqanlyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
200
43
Site odeonbet. Arkadaşlar yek iletişim şansımız bu kanal. Sizce bunlar yapay zeka mı ? İstediğim bilgiyi yaklaşık yarım saat sonra alabiliyorum.

Ekli dosyalar

pusat63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,174
511
113
Site odeonbet. Arkadaşlar yek iletişim şansımız bu kanal. Sizce bunlar yapay zeka mı ? İstediğim bilgiyi yaklaşık yarım saat sonra alabiliyorum.
Bu site desteği böyle yatrm yapınca da 1000 yapıyorsun beyfendi 5000 yatrm yaparsanız daha iyi bonuslar alabilirsnz diyor 🤣🤣

deliqanlyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
200
43
Abi normal insan mı bu ben vaşlahi çözemedim

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
737
355
113
A - yapay zeka
B - insan
C - Müşteri temsilcisi

Ben C müşteri temsilcisi diyorum.

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Yapay zeka değil.Otomatik Mesaj sadece. Yazdığın kelimeleri algılayarak sana hazır cevap cıkartıyor.Tüm sitelerde var.Live Chat sistemi durunda bunlar devreye giriyor.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,542
5,112
113
Yapay zekayida insan bulduguna gore dunyadaki tek ustun varlik insandir gerisi faso fiso 😁

sinano63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
634
425
63
arada odeon destek yok onuda yapay zeka desteğine aktarıyolar bu kadar

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,521
1,274
113
yapay zeka değil dost ctrl+c ctrl+v

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,521
1,274
113
hocam işlem için yazmamışsın bilerek uzatıyoki sen üff bunlamı uğraşıcam diyip sayfayı kapatmanı istiyolar hesabını silme diye yoksa başka bi işlemde cevap veriyolar yani

deliqanlyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
200
43
hocam işlem için yazmamışsın bilerek uzatıyoki sen üff bunlamı uğraşıcam diyip sayfayı kapatmanı istiyolar hesabını silme diye yoksa başka bi işlemde cevap veriyolar yani
Abi ben bonus isterken de böyle. 2 saat sürüyor. Öyle ki kötü olan ne bir WhatsApp temsilcisi falan da yok. Arama falan da yok. Tamamen bu salaklarla iş çözeceğiz eğerki insanlarsa