Senden de bekleriz böyle bir resital dost yakışır
Paratim istiyorda yoksa bana atsın ibanina atayımBen IBAN atıyorum dogrumudur dost
Paratimden ibana transfer var mı
İlettim ben dost
Tamam sana atsın sen bana dönersin dostParatim istiyorda yoksa bana atsın ibanina atayım
Hadi hayırlı olsun sonunda wonlamışsınUzun süredir dagitimim yoktu bugunxe böyle olsun
Tamam @Kashima Keskin dostun odulunude bana atarsın sana zahmetTamam sana atsın sen bana dönersin dost
Wonlasak nolur seninle mukayime 1 er k atıp rol yaptiracaktim 1 k bana kaldı neyse şimdi yine açacam başarılı olursa etiketlerimHadi hayırlı olsun sonunda wonlamışsın
Eyvallah kardeşim sağolasın değerli yorumun için.Kemal bu rolü bastan sona kadar takip etti dost adam forumda da sürekli etkinlik acan adam bence kemale 150 hoş olmadı yine de senin bileceğin iş neyse
Ne ekersen onu bicersin dost sağolsun ahde vefası olan dostlar hala var ölmedi paradan çok bu durum sevindiriciBeşiktaş yine kapmış aiaiq😅😀😅😀
Kumarci olduğumuz sürece para gelir gider... İnsanlık bakidirNe ekersen onu bicersin dost sağolsun ahde vefası olan dostlar hala var ölmedi paradan çok bu durum sevindirici
Sen kazan da gerisi olur kardoWonlasak nolur seninle mukayime 1 er k atıp rol yaptiracaktim 1 k bana kaldı neyse şimdi yine açacam başarılı olursa etiketlerim
Helal