- 85,437
- 93,144
- 113
Ne uyuması be çekimi gelmemiştir dahaHuso uyudu herhalde
Ne uyuması be çekimi gelmemiştir dahaHuso uyudu herhalde
Dün tek ribaundundan battım 9da kaldı işte. 2 maçtı bi de diğeri gelmişti 9 oran vardı. Son kurşunu attık valla ne yapsak olmadı 3 gündür tek sayıdan tek golden tek kornerden batıp durdum3 ribaund 5 asisti var belli olmaz daha
Bu gelir inşallahDün tek ribaundundan battım 9da kaldı işte. 2 maçtı bi de diğeri gelmişti 9 oran vardı. Son kurşunu attık valla ne yapsak olmadı 3 gündür tek sayıdan tek golden tek kornerden batıp durdum
İban ağ dost dm denBu gelir inşallah
Ne bekliyorsun sen şimdiJaylen brown triple double yaptı gözüme çarptı bakarken ama double double ı bile yüksekti ona bile cesaret edemedim vay anasını ya
Randle double double. 4 ribaundu 5 asisti var. Bi tanesi 7 olsa bu per sonuna kadar ümidim olur da olmayacak gibiNe bekliyorsun sen şimdi
Zor duruyor yeniliyor oynar heraldeRandle double double. 4 ribaundu 5 asisti var. Bi tanesi 7 olsa bu per sonuna kadar ümidim olur da olmayacak gibi
Çok kenarda oturtuyo valla anlamıyorum geçen maç da böyle yaptıZor duruyor yeniliyor oynar heralde
Yatar o ya artık 4 falan lazım olsaydı bi umutÇok kenarda oturtuyo valla anlamıyorum geçen maç da böyle yaptı
Bu neElde bu kaldı bi tek. Yine çekiliş kazanmışım. Geçen ay 500 vermişti. En çok 2500 kazandım bugüne kadar. Şurdan bi 5k verse en azından...
Maç çok yüksek skorlu oldu ribaund da alamadı. Asist olması lazımdı ama topu o kadar domine edemiyor edwards varkenYatar o ya artık 4 falan lazım olsaydı bi umut
Sohobet çekiliş. Her yatırımına bilet alıyorsun ay sonu çekiliş oluyo. Şu ana kadar hep kazandım illa bi ödül. 2 sefer 500 2 sefer 1k 1 sefer de 2.5k. Bu sefer ne olacak bakalım
Ne kazandığın nasıl belli olmuyorSohobet çekiliş. Her yatırımına bilet alıyorsun ay sonu çekiliş oluyo. Şu ana kadar hep kazandım illa bi ödül. 2 sefer 500 2 sefer 1k 1 sefer de 2.5k. Bu sefer ne olacak bakalım
Sabah arayıp ya da whatsapptan yazıp ödül kazandınız diyorlar. Cevap verince ekliyolar. O zamana kadar ne kazandığın belli değilNe kazandığın nasıl belli olmuyor
Yatırıma göre ödülSabah arayıp ya da whatsapptan yazıp ödül kazandınız diyorlar. Cevap verince ekliyolar. O zamana kadar ne kazandığın belli değil
Çok fazla yatırımım olduğu ay 1k almıştım. 600 biletim vardı. 2.5k kazandığımda 120 biletim vardı. Neye göre veriyo bilmiyorumYatırıma göre ödül