- 16,679
- 5,668
- 113
Kasamiz 300 TL birşeyler yaparsak ulaşırız dmden bikac dosta
Bu küçük mü 🧐Kasamiz 300 TL birşeyler yaparsak ulaşırız dmden bikac dosta
Şansın bol olsun reisimKasamiz 300 TL birşeyler yaparsak ulaşırız dmden bikac dosta
Kişiye göre değişir dost doğru soyluyonBu küçük mü 🧐
Benden dost tavsiyeyiKişiye göre değişir dost doğru soyluyon
boşver kanka olmuyorKasamiz 300 TL birşeyler yaparsak ulaşırız dmden bikac dosta
Dost niye sinirlendin tamam sakin ol ayıp ettim benim kafamı siggsinler 300 TL'yi kucuksedim kusura bakma bu kardeşinin cahilline ver ama gitme biyere takılalımBenden dost tavsiyeyi
Sen sen ol sakın hiçbirşeyi küçümseme
İyi forumlar
300 ü küçümseyene bir Payfix yazalım 300 er atsın bakalım dost küçükse mademBenden dost tavsiyeyi
Sen sen ol sakın hiçbirşeyi küçümseme
İyi forumlar
Way way way kimleri görüyorum nbr la 😁300 ü küçümseyene bir Payfix yazalım 300 er atsın bakalım dost küçükse madem
Bol sans kardesKasamiz 300 TL birşeyler yaparsak ulaşırız dmden bikac dosta
Biz hep buradayız dayı sessiz sessiz takipteyizWay way way kimleri görüyorum nbr la 😁
Dost sinirlenmedim be takıldım sana sadece 🧐Dost niye sinirlendin tamam sakin ol ayıp ettim benim kafamı siggsinler 300 TL'yi kucuksedim kusura bakma bu kardeşinin cahilline ver ama gitme biyere takılalım![]()
Birşeyler yaparsak atarız dost zaten amacımız bu yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatidir300 ü küçümseyene bir Payfix yazalım 300 er atsın bakalım dost küçükse madem
Sen 300u kucumsemissin yazayım payfixte 3 k at bakimBiz hep buradayız dayı sessiz sessiz takipteyiz
Eyvallah dostDost sinirlenmedim be takıldım sana sadece 🧐
Şuan farklı konudayım oranın işi bitsin gelirim muhabbete
3k yı bulursak bir gün kumara tövbe ederiz dayıSen 300u kucumsemissin yazayım payfixte 3 k at bakim
Hoşgeldin @Enişte300 ü küçümseyene bir Payfix yazalım 300 er atsın bakalım dost küçükse madem