Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yanlışlıkla Çekilen Kredi 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
595
113
Hayirli bayramlar. Akşam akşam başımıza iş aldik. Diger kredi kartlarimi takla attirmak için 5 bin küsur kredi cekicektim.

Bana verilen toplam kredi 140 bin tl i miş. Ben 5000 yazdim sanarken dalgınlığıma geldi ve 140 bin kredi cektim. Müşteri hizmetlerini aradim hesabinizda 9 bin küsur daha para olursa hemen kapatabilirsiniz krediyi diyor. Kisitlanmis para varmış sigorta parasi vs.

E simdi ben durup dururken 9 bin küsur tl iceri mi girmiş oldum ? Vallahi bunaldim aksam aksam ya. Nasi çözebilirim bunu dostlar. Huzursuz oluyorum hemen kapatilmasi gerekiyor bunun.

Son düzenleme:

Derkondebel

XxX
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,982
3,832
113
Hayirli bayramlar. Akşam akşam başımıza iş aldik. Diger kredi kartlarimi takla attirmak için 5 bin küsur kredi cekicektim.

Bana verilen toplam kredi 140 bin tl i miş. Ben 5000 yazdim sanarken dalgınlığıma geldi ve 140 bin kredi cektim. Müşteri hizmetlerini aradim hesabinizda 9 bin küsur daha para olursa hemen kapatabilirsiniz krediyi diyor. Kisitlanmis para varmış sigorta parasi vs.

E simdi ben durup dururken 9 bin küsur tl iceri mi girmiş oldum ? Vallahi bunaldim aksam aksam ya. Nasi çözebilirim bunu dostlar. Huzursuz oluyorum hemen kapatilmasi gerekiyor bunun.
Yanlislikla kredi mi cekilir aeq

snopy1991

Beni gınayan benim köyneğimi giysin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,124
427
83
Suriyelimisin ilkokul terkmisin veya neysinn iqqq

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Sonunu kumara bağlama hertürlü kapanır dost
Başa gelen çekilir 9 bini çıkarmak için sakın kumara girme

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
595
113
Dostlar size insan gibi soru sordum kafamiz dalgin. Olabilir yani ilk kez başıma geliyor.

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
836
241
43
İade olmaz gibi şartları kabul ediyorsun vs

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
844
293
63
Alkol fazla bünyeye zarar 😃

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Öncelikle geçmiş olsun telaş yapmanıza gerek yok yapmanız gereken tek şey Alikemal.in aşağıda linkte bulunan ibanina parayı göndermeniz, alikemal daha sonra size 9 bin tl fazla ile dönüş yapacaktır, rahat olun lütfen çay da vereyim :)

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
595
113
Ben belki dönülebilir birşey vardir diye konu acmak istedim ama gene gereksiz cevaplar. Bilmedigimiz işe bulastik kredi falan neyimize de işte ne desem boş.

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
471
319
63

gir blackjack

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,049
1,715
113

at siteye 1.10 kupona bas çek öde kapat gitsin

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,347
7,229
113
kardesim dağıt krediyi burdan ben 25 ine kefilim aylık senet yapalım

crisomer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
48
28

Oyle bisey yok 1 hafta cayma suresi var 140 dokunmadiysan geri kapatabilirsin

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,209
4,821
113
Ben belki dönülebilir birşey vardir diye konu acmak istedim ama gene gereksiz cevaplar. Bilmedigimiz işe bulastik kredi falan neyimize de işte ne desem boş.
Ödersin knk niye canını sijiyirsun Türkiye maçına 1.5 üst oyna knk 50 bin tlye sonra kapat knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...