Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yanlış ibana Ödeme Geri Gelir Mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,217
5,048
113
Eğer büyük bir para yatirdiysan bankayı ara ters işlem almak istiyorum de karşı taraftan hizmet alamadım banka karşı tarafı arıyor ondan hizmet ettiğine dair kanıt istiyor yane sana bir şey satmismi satmamis mi diye öyle bir şey yoksa banka otomatik hesabından parayı alıp sana gonderiyor

bhs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,439
693
113
Eğer büyük bir para yatirdiysan bankayı ara ters işlem almak istiyorum de karşı taraftan hizmet alamadım banka karşı tarafı arıyor ondan hizmet ettiğine dair kanıt istiyor yane sana bir şey satmismi satmamis mi diye öyle bir şey yoksa banka otomatik hesabından parayı alıp sana gonderiyor
Özelden yazarmsn

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,026
1,296
113
Özelden yazarmsn
Yanlış anlatıyor arkadaş bu dediğin kredi kartı işlemlerinde oluyor ibana atılan işlem de arayıp yanlışlıkla attım diyebilir banka talep açar karşı bankaya ulaşır oda müşterisine iade ederse eder etmezse bişey çıkmaz maalesef

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,463
1,479
113
Olayı kimse doğru düzgün anlamamış arkadaş parayı konuşma görüntülü sohbet olan bir uygulamaya yüklemiş tabi onlarda dolandırıcı olduğu için geri iade etmemiş sahte fake profillerle milleti dolandırıyorlar sahte siteye para atarım bunlara atacağıma .d

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,918
1,054
113
Site sahte değilde bazı siteler bu chati kullanıyor bu girdiği site dolandırıcı değil de parayı zor alır gibi

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,240
2,471
113
Vermiyor kardeşim. Bankalar tam şerefsiz.
Nişanlım geçen yıl dolandırıldı. IBAN sahte, kişilere de ulaştım ayrı ayrı 2 kişi. Biri Denizli biri Ankara. Herifler ibani kiralamış oevlatlari. Hayattan bir beklentisi yok.
Dava hala işleme bile alınmadı.
Ben 5 dakikada şahısları buluyorum. Devlet 1 yıldır sklemiyor.
Bankalar da şöyle, eskiden EFT vardı askıda kaliylr vs diyorlardı. Ama artık EFT bile yapsan (emir hariç) fast gibi gerçekleşiyor. Bizden çıkmis diyerek karşı bankaya yönlendiriyor(bankalar farklı ise) bankalar aynı ise zaten coktaaaan geçmiş olsun. Yani gg wp.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,560
29,279
113
Olayı kimse doğru düzgün anlamamış arkadaş parayı konuşma görüntülü sohbet olan bir uygulamaya yüklemiş tabi onlarda dolandırıcı olduğu için geri iade etmemiş sahte fake profillerle milleti dolandırıyorlar sahte siteye para atarım bunlara atacağıma .d
Bide dio dinamikpaye atacaktım yanlışlıkla başka yere attım ahahaha klon siteye çarpılsaydı keşke buraya çarpılacağına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...