Yazdığını anlayabilen varsa Guinness rekorlar kitabına girer.İyi forumlar dinamikpaya yatıracagima jeton alıp oyun yüklenilen yere fazla para attım geri iade yapamiyolarmis gönderdiğim hesap yabancı Ekli dosyayı görüntüle 905138
Yanlış gönderdiysen para havuzda kalır geri dönerİyi forumlar dinamikpaya yatıracagima jeton alıp oyun yüklenilen yere fazla para attım geri iade yapamiyolarmis gönderdiğim hesap yabancı Ekli dosyayı görüntüle 905138
Yanlış derken hesap doğruYanlış gönderdiysen para havuzda kalır geri döner
Ya kardeş paraniz mı çokİyi forumlar dinamikpaya yatıracagima jeton alıp oyun yüklenilen yere fazla para attım geri iade yapamiyolarmis gönderdiğim hesap yabancı Ekli dosyayı görüntüle 905138
Ben anladım dost puahaYazdığını anlayabilen varsa Guinness rekorlar kitabına girer.
Ben anlamadım ama anladığım tek şey hangi sitede ise o site çakma site onda netim 😂Ben anladım dost puaha
Buraya sen ne yatırımı yapıyordunYanlış derken hesap doğru
Jeton diyor jeton nedir ki puahaBen anlamadım ama anladığım tek şey hangi sitede ise o site çakma site onda netim 😂
Valla bi S2m anlamadım jeton diyor oyun oynadığım yer diyor Kıbrıs bilmem ne anadınmı , batmaz çöp dökmez anadın mı hepsi bu kadar.Ben anladım dost puaha
Kıbrıs'tan arkadaş geliyor de 🤣
Böyle bir şey var ama karşı taraf geri göndermek istese zaten ulaşmış adamBankayı ara kayıt açıyorlar karşı tarafa ulaşmak için eğer karşı taraf onaylarsa %1 ihtimal paranı geri verirler
Bu yazı dolandırıcı yazısıdır geçmiş olsun kıbrısa gitmeyeceğini biliyor o nedenle böyle birşey demiş resmen diyor ki parayı unutİyi forumlar dinamikpaya yatıracagima jeton alıp oyun yüklenilen yere fazla para attım geri iade yapamiyolarmis gönderdiğim hesap yabancı Ekli dosyayı görüntüle 905138