- 921
- 372
- 63
Bu site benim ve birçok forum üyesinin ana para kazamcına çöktü ip çakışması diyip 3-4k dan fazla ödeme yapacak güçleri yok bilgin olsun.superbet kanka çok bi yatırımım yok dün 3 attım 10 çektim daha önce de 50 falan çekmiştim
Bu site benim ve birçok forum üyesinin ana para kazamcına çöktü ip çakışması diyip 3-4k dan fazla ödeme yapacak güçleri yok bilgin olsun.superbet kanka çok bi yatırımım yok dün 3 attım 10 çektim daha önce de 50 falan çekmiştim
tüm sitelere mi denedin birine mi hocamAynısı 2. Gün önce yaşadım. Bankamdan parolaparaya atacağıma başka siteden havale yaptığım bı hesaba attım. 30 dakika sonra farkettim.Telefon geçmişinden oynadığım sitelere bakıp tek tek havale ile o yanlışlıkla attığım tutari Yazıp onayladım. 3dakika içinde geçti hesaba.
Sorun çözülmedi mü hala dostGittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
hala çözülmedi hocamSorun çözülmedi mü hala dost
Özel oran aldığım bir yere yatırmışim. Zaten aynı gün havale ile 3 yere yatırım yapmışim. Geçmişten oynadığım yerlere havale ile talep edip baktım. İbanı aynı olan siteye talep oluşturdum. Eklenditüm sitelere mi denedin birine mi hocam
Hangi siteye attığını biliyorsan havale ile talep oluştur. Ama attığın ibanla sitenin verdiği aynı olsun. Eklerler belkihala çözülmedi hocam
Umarım doğru siteyi bulmuşsundurhala çözülmedi hocam
doğru site oldugundan eminim de bu kadar bekletleri saçmaUmarım doğru siteyi bulmuşsundur
isimleri tutturabilsem bi ahHangi siteye attığını biliyorsan havale ile talep oluştur. Ama attığın ibanla sitenin verdiği aynı olsun. Eklerler belki