Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yanlış Hesaba Atılan 2k

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
gecer hesaba hocam sorun olmaz

Excellentpre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
306
63
reklam olmasın diye site ismi vermek istemedimde harbiden hallederse büyük krallık aw tamamen benim hatam

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
2,018
113

Excellentpre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
306
63
havale işlemler ihenuz aktıf edılmedi
Sizler için bir talep formu oluşturdum. Taleplerinizi gerekli birim departmanlarımıza iletmiş bulunmaktayım. Öneminizi ve aciliyetinizi bizzat bildirdim. Gerekli bilgilendirme tarafınıza en kısa sürede iletilecektir. Anlayışınız adına teşekkür ederiz.

şunu yazıp görüşmeyi kapattı hallolurmuki

Eray625

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
51
18
Gittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
Hocan önceki yatırım yaptığın siteyle çözmeye çalış sakın papara ya böyle bir durum yaşadım deme hesabı süresiz kapatıyorlar. Bir arkadaşımın başına gelmişti papara ya bildirdi geri alamak için hesabını bir daha açılmamak üzere kapattılar.

Excellentpre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
306
63
Hocan önceki yatırım yaptığın siteyle çözmeye çalış sakın papara ya böyle bir durum yaşadım deme hesabı süresiz kapatıyorlar. Bir arkadaşımın başına gelmişti papara ya bildirdi geri alamak için hesabını bir daha açılmamak üzere kapattılar.
aynı site kanka önceki yatırdığım site de bu

Excellentpre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
306
63
sen durumu böyle anlattıysan muhtemelen vermez yatırım talebi oluşturdum yatırım yaptım ama siteye yansımadı dediysen olur :D
yok kanka paparaya atıp hızlıca hesaba geçmesi için paparayla yatıracaktım dedim yanlışlıkla dünkü hesaba göndermişim dedim