Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yanlış Hesaba Atılan 2k

Excellentpre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
306
63
Gittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/

Selcuky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
649
113
Gittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
Attığın hesap hangi siteye bağlıysa ondan talep oluştur geçer hesaba

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,653
3,822
113
Yok masak bile alamaz o parayı

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Hangi siteyse yatırım talebi ver belki siteye gecer

Excellentpre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
306
63
AHU19:02
Şu anda ilgili birimimiz işleminizin kontrolünü sağlamaktadır, bu süre zarfında lütfen bekleyiniz.

Excellentpre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
306
63
havale işlemler ihenuz aktıf edılmedi
Sizler için bir talep formu oluşturdum. Taleplerinizi gerekli birim departmanlarımıza iletmiş bulunmaktayım. Öneminizi ve aciliyetinizi bizzat bildirdim. Gerekli bilgilendirme tarafınıza en kısa sürede iletilecektir. Anlayışınız adına teşekkür ederiz.

Excellentpre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
306
63
valla oluyo her halde

Yatırım sağlamış olduğunuz yöntem üzerinden kendi bilgileriniz adına talep formu oluşturmanızı rica edeceğiz.

Adım: Yönteme giriş sağlayınız, yatırım tutarınızı yazınız.

Adım: Yapmış olduğunuz yöntemi giriniz (Banka ismi), tamamen aynı bilgiler olmalıdır.

Adım: Ödeme sağlamadan "yatırım yaptım" diyerek farklı isim adına ilerleme tuşuna basınız.

Adım: Talep oluşturduğunuza dair canlı destek biriminize bilgi veriniz.

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,073
4,776
113
Dun aynı siteyemi yatırım yapmıştın, öyleyse Canlı desteğe bildir dekont at geçer hesabina