- 649
- 306
- 63
Gittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
Attığın hesap hangi siteye bağlıysa ondan talep oluştur geçer hesabaGittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
Bilmiyorsan geçmiş olsun 10 dkan varAttığın hesap hangi siteye bağlıysa ondan talep oluştur geçer hesaba
Hangi siteyse yatırım talebi ver belki siteye gecerGittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
valla öyle yaptım destek bakıyo dekontu falan attım halleder umarım üzer yani bu aptallığımAttığın hesap hangi siteye bağlıysa ondan talep oluştur geçer hesaba
yaptım bekliyorum desteği halletmeye çalışıyo hocamHangi siteyse yatırım talebi ver belki siteye gecer
Geçer gecervalla öyle yaptım destek bakıyo dekontu falan attım halleder umarım üzer yani bu aptallığım
Aptalligim deme kardeşim canlı desteğe anlat dekontu at gerçek siylteyde oyunda gorunurvalla öyle yaptım destek bakıyo dekontu falan attım halleder umarım üzer yani bu aptallığım
Çözülür o zamanyaptım bekliyorum desteği halletmeye çalışıyo hocam
bakalım hocam hayırlısıAptalligim deme kardeşim canlı desteğe anlat dekontu at gerçek siylteyde oyunda gorunur
insallah kankamGeçer hesabına merak etme hallederler
Dun aynı siteyemi yatırım yapmıştın, öyleyse Canlı desteğe bildir dekont at geçer hesabinaGittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
aynen öyle yaptım hocam gelişmeleri aktarıyorum yavaştan insallah hallolurDun aynı siteyemi yatırım yapmıştın, öyleyse Canlı desteğe bildir dekont at geçer hesabina