- 372
- 139
- 43
Kimsin senHic unutmam temmuz ayiydi v.plazenle oynuyoruz 2011,12 galiba 45 derecede oynanmisti 1 hafta kndimize gelememistik
Kimsin senHic unutmam temmuz ayiydi v.plazenle oynuyoruz 2011,12 galiba 45 derecede oynanmisti 1 hafta kndimize gelememistik
Neresi orasıNefes alabilen varmı bu nasıl sıcak
Elhamdülillah alıyoruz halaNefes alabilen varmı bu nasıl sıcak
Antalya'dayim hiç konuşmayım ben o zaman39 derece bizim bura yazarken bile ter içindeyim
41 derecede bizim burdaAntalya'dayim hiç konuşmayım ben o zaman
antalya da sıcaktır tabi dost ama istanbulda kent etkisi var sıcak hava betonda asfaltta hapsoluyor daha boğucu bir hava varAntalya'dayim hiç konuşmayım ben o zaman
Ankara'da öyle cavur şeyi gibi yaniyoIstanbul feci nefes alınmıyor
Kanka İstanbulda 6 yıl yaşadım. Antalya'nın yanından geçmesi imkansız. Sizin orda mahvolduk demeniz, bizim burada hava Serin bugün dememizle aynı sayılır.antalya da sıcaktır tabi dost ama istanbulda kent etkisi var sıcak hava betonda asfaltta hapsoluyor daha boğucu bir hava var
Yukarıdaki Gif de Bardakdaki 3 Buzu 1 Saate eritmemeye çalışırsan 10k çekim dostBONUS SARTLARI NELER
Dışarıda 30 dakika gezip bunu videoya alan kullanıcılara, 1 adet Samsung Klima hediye, son işlemi soğuk duş olan kullanıcılar bundan faydalanamamaktadır.BONUS SARTLARI NELER
Yok reis nefes alamıyoruz öldük hatta şuan hepimiz mezardan yazıyoruz beleş wi-fi bulduk🤣Nefes alabilen varmı bu nasıl sıcak