- 78,239
- 50,331
- 113
Avukat lazım kankaŞuan inandık kanka sjjsjs
Avukat lazım kankaŞuan inandık kanka sjjsjs
Hemen vekalet bilgisi atıyorum SsjjsjjsAvukat lazım kanka
Yanlış yere yazdik awkAvukat lazım kanka
Para koktu buralarda en sevdiğimHemen vekalet bilgisi atıyorum Ssjjsjjs
Senden duydum ama doğrudur inkar etmem. Sen dediysen inanırım gralGeçen de biri senin konu başlıklarına hastayım ve biri de küfürlerine hastayım demişti kral
Sen de dünden razısın slotlar ödeme yapmıyor mu 😆😆😆Hemen vekalet bilgisi atıyorum Ssjjsjjs
17 bin kaldı 3 sitede kafayı yicem bari batsın diyorum nasılsa vermiyorlar diyorum katlayıp çıkıyorumSen de dünden razısın slotlar ödeme yapmıyor mu 😆😆😆
Hangi sitelerde kaldı babuş alamayiz ama küfür edelim bari canım sıkılıyo takılacak yer ariyorum17 bin kaldı 3 sitede kafayı yicem bari batsın diyorum nasılsa vermiyorlar diyorum katlayıp çıkıyorum
Bacanı niye kesionOmerpahis alet buldun mu bende var ama bıyık için büyük gelebilir ebatı bacak kesmek için genelde
Şu validesi ile cinsel münasebet yaşadığımin BetRoyal sitesine etHangi sitelerde kaldı babuş alamayiz ama küfür edelim bari canım sıkılıyo takılacak yer ariyorum
Futbol oynuuorus olum kıllı mı olsun bacaklarimizBacanı niye kesion
Sen zaten benim diyeceklerimi dedin aga ben ne etcem onaŞu validesi ile cinsel münasebet yaşadığımin BetRoyal sitesine et
Sen de tam buluyon sitesiniŞu validesi ile cinsel münasebet yaşadığımin BetRoyal sitesine et
La yanımda cinsel organa benzeyenn kafalı bir gerizekalı yüzünden yatırdım ben çektim çektim dedi oyunda verdi anasını satim. Belge istedi banladilar her yerden beni canlıya bağlanıyorum ama hesap açık . 200 mail attım 8 mail hesabı açtım kafayı yedim. Dün girdim 2500 vardı şuan 9200 var sjjshshsSen de tam buluyon sitesini
Öle bişe deyil çıkar onu aklındanKral bedelliye çareyi bulmussun
Aslında varyaLa yanımda cinsel organa benzeyenn kafalı bir gerizekalı yüzünden yatırdım ben çektim çektim dedi oyunda verdi anasını satim. Belge istedi banladilar her yerden beni canlıya bağlanıyorum ama hesap açık . 200 mail attım 8 mail hesabı açtım kafayı yedim. Dün girdim 2500 vardı şuan 9200 var sjjshshs
Benim bir fikrim varAslında varya