http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yamanbaba / Hedef Tek Adım Gel Koş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Normal çok yoruluyolar uyumuyorlar para akiyor mübarek sitelere
Bu Betgitin döndürdüğü para milyar dolar, bunların dünyada çoğu yerde reklamı dönüyor uluslararası.

Arada slot çeviriyorum sosyal turnuva. Oraaya bile sponsor oluyorlar adamlar 40k 50k avroluk aylık

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
Bu Betgitin döndürdüğü para milyar dolar, bunların dünyada çoğu yerde reklamı dönüyor uluslararası.

Arada slot çeviriyorum sosyal turnuva. Oraaya bile sponsor oluyorlar adamlar 40k 50k avroluk aylık
Yönetim yavaş sadece

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Adam ay başında ceza yeme riskini bile göze alıp ibandan ödül yolladı burada forumu ihya etti. Yıllardır forum aleminde biz ne adamlar gördük 70 80k çekip kimseye 1 lira vermeyen parası bitince gelip yüzsüzce roll kovalayan. Bazen giremiyorum işlerim oluyor geliyorum @Yamanbaba yine dağıtım yapmış :D Çok kral adam vallahi forum aleminde bu kadar gönlü bol az adam gördüm ben. @Yamanbaba sayesinde birçok forumdaş nasiplenecek borcunu kapatacak belki de... @Yamanbaba gönlü bol adamsın vesselam. 👏 👏 👏

Cümleten hayırlı sabahlar herkese 👍

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
Adam ay başında ceza yeme riskini bile göze alıp ibandan ödül yolladı burada forumu ihya etti. Yıllardır forum aleminde biz ne adamlar gördük 70 80k çekip kimseye 1 lira vermeyen parası bitince gelip yüzsüzce roll kovalayan. Bazen giremiyorum işlerim oluyor geliyorum @Yamanbaba yine dağıtım yapmış :D Çok kral adam vallahi forum aleminde bu kadar gönlü bol az adam gördüm ben. @Yamanbaba sayesinde birçok forumdaş nasiplenecek borcunu kapatacak belki de... @Yamanbaba gönlü bol adamsın vesselam. 👏 👏 👏

Cümleten hayırlı sabahlar herkese 👍
Estagfrullah kardesim bu senin düşüncen gerçekleri gösteren düşünceler ve doğrudur , bu foruma bir etki yapmaya geldim açıkçası herkesin üzerinde bir etki bırakmak ve bunu iyi olarak bırakmak çok güzel birşey herkesin belki durumunun çok iyi olmasına vesile oldum olacagim da , ben bu forumda gördüğümü hıc bir yerde görmedim

İsmini vermek istemediğim 5 kişi malesef karakter bozuklukları olması nedeniyle yüzüme bile bakmaya bana yazmaya konularima gelmeye cesareti olamayan cesaretsizler var onlara diyeceğim söz şudur ; unutmayın hayat cesurlari sever korkaklar .

Seviyorum beni destekleyen yanımda olan herkes hiç bir zaman desteklerinizi asla unutmam , ben hayatım boyunca hep Real hayatımda da böyleydm karakterim de delikanlılık yatar ağızdan çıkan sözü yerine getiren insanlar her zaman benim dostumdur

Hayırlı sabahlar ,☺🎈

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
Estagfrullah kardesim bu senin düşüncen gerçekleri gösteren düşünceler ve doğrudur , bu foruma bir etki yapmaya geldim açıkçası herkesin üzerinde bir etki bırakmak ve bunu iyi olarak bırakmak çok güzel birşey herkesin belki durumunun çok iyi olmasına vesile oldum olacagim da , ben bu forumda gördüğümü hıc bir yerde görmedim

İsmini vermek istemediğim 5 kişi malesef karakter bozuklukları olması nedeniyle yüzüme bile bakmaya bana yazmaya konularima gelmeye cesareti olamayan cesaretsizler var onlara diyeceğim söz şudur ; unutmayın hayat cesurlari sever korkaklar .

Seviyorum beni destekleyen yanımda olan herkes hiç bir zaman desteklerinizi asla unutmam , ben hayatım boyunca hep Real hayatımda da böyleydm karakterim de delikanlılık yatar ağızdan çıkan sözü yerine getiren insanlar her zaman benim dostumdur

Hayırlı sabahlar ,☺🎈
Şu 5 kişinin ismini alabilir miyim zan altında kalmamak için 🤔

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
Şu 5 kişinin ismini alabilir miyim zan altında kalmamak için 🤔
İsimlerini neden vereyim kardeşim bende kalacak o her zaman onlar kendilerini çok iyi biliyorlar üzerine alınan alınsın. İyi sabahlar

Burakyesil7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,038
1,373
113

Hayırlı sabahlar ,☺🎈
Hayırlı sabahlar yamanbaba 😊

Burakyesil7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,038
1,373
113

Hayırlı sabahlar ,☺🎈
Çekemeyen anten taksın diyorum hocam tekrardan hayırlı sabahlar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...