- 10,827
- 5,725
- 113
Boşver kardeşim sıktır et içmedeFelaket canım sıkıldı şimdi ramazan ramazan keyfim kalmadı icesim geldi.
Boşver kardeşim sıktır et içmedeFelaket canım sıkıldı şimdi ramazan ramazan keyfim kalmadı icesim geldi.
Ucuz yırttı gözü olanGözü olanın gözüne parmagimi sokayım
uyu sen uyu. geniş bi vakitte bakalım. analizin aw. valal çok bunaldım. gelemem böyle sıkıntıyaBu gecelik yeter bittik dostlar
Hiç iyi değilim ama herşeye rağmen giden paranın gözümde bir değeri falan yok , dostlarım yanimda olduktan sonra giden paranin taaaa m.kkkk size birşey olmasın sizden bizden daha değerli hic birşey yok desteginiz için sonsuz tşk ederim cansıniz var olunuyu sen uyu. geniş bi vakitte bakalım. analizin aw. valal çok bunaldım. gelemem böyle sıkıntıya
Takma dost gelse cok guzel olacakti nasip diyelimFelaket canım sıkıldı şimdi ramazan ramazan keyfim kalmadı icesim geldi.
senle büyük kutlama yapacaz aga. bugün değilmiş sadece. @Emre1910 beni vurmazsa tabiiHiç iyi değilim ama herşeye rağmen giden paranın gözümde bir değeri falan yok , dostlarım yanimda olduktan sonra giden paranin taaaa m.kkkk size birşey olmasın sizden bizden daha değerli hic birşey yok desteginiz için sonsuz tşk ederim cansıniz var olun
Eyvallah dost bizde teşekkür ederizHiç iyi değilim ama herşeye rağmen giden paranın gözümde bir değeri falan yok , dostlarım yanimda olduktan sonra giden paranin taaaa m.kkkk size birşey olmasın sizden bizden daha değerli hic birşey yok desteginiz için sonsuz tşk ederim cansıniz var olun
Ne kutlaması oğlum adam 50k yedi akşam akşam bugünlük yeter dedigi anda bırakacaktık adamı nefes alacaktı 20k zararlasenle büyük kutlama yapacaz aga. bugün değilmiş sadece. @Emre1910 beni vurmazsa tabii
onu demiyorum aga be. güzel karlı bir akşam kapatacak onu kutlucaz diyorumNe kutlaması oğlum adam 50k yedi akşam akşam bugünlük yeter dedigi anda bırakacaktık adamı nefes alacaktı 20k zararla
Onu kutlarız canım o ayrı 😂onu demiyorum aga be. güzel karlı bir akşam kapatacak onu kutlucaz diyorum
valla çok bunaldım yoksa :/ çok kahpelik döndü. küfür ban sebebi diye yazamadım, pencereden ayaza okudumOnu kutlarız canım o ayrı 😂
Vallaha ben çok ümitliydim de 2. Gazi vermeyecektik orda yanlış yaptıkvalla çok bunaldım yoksa :/ çok kahpelik döndü. küfür ban sebebi diye yazamadım, pencereden ayaza okudum
Sağlık olsun dost, uyuya kaldık.. En son golleri gördükten sonra sevindim. devam etmişsin oda olmamış sağlık olsunHiç iyi değilim ama herşeye rağmen giden paranın gözümde bir değeri falan yok , dostlarım yanimda olduktan sonra giden paranin taaaa m.kkkk size birşey olmasın sizden bizden daha değerli hic birşey yok desteginiz için sonsuz tşk ederim cansıniz var olun
Sağlık olsun dostumDostlarım sağlık olsun canımız sağolsun keşke dün yeter dediğimde gitseydim
Sağlık olsun dostDostlarım sağlık olsun canımız sağolsun keşke dün yeter dediğimde gitseydim