http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Yamanbaba / Günün Kuponu 50.000₺

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
10

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
uyu sen uyu. geniş bi vakitte bakalım. analizin aw. valal çok bunaldım. gelemem böyle sıkıntıya
Hiç iyi değilim ama herşeye rağmen giden paranın gözümde bir değeri falan yok , dostlarım yanimda olduktan sonra giden paranin taaaa m.kkkk size birşey olmasın sizden bizden daha değerli hic birşey yok desteginiz için sonsuz tşk ederim cansıniz var olun

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
986
113
Hiç iyi değilim ama herşeye rağmen giden paranın gözümde bir değeri falan yok , dostlarım yanimda olduktan sonra giden paranin taaaa m.kkkk size birşey olmasın sizden bizden daha değerli hic birşey yok desteginiz için sonsuz tşk ederim cansıniz var olun
senle büyük kutlama yapacaz aga. bugün değilmiş sadece. @Emre1910 beni vurmazsa tabii

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Eyvallah dost bizde teşekkür ederiz

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
6,486
113
Tam kurtardık dedik adam yine 50klık oldu şu gazlayanlar ah

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
6,486
113
valla çok bunaldım yoksa :/ çok kahpelik döndü. küfür ban sebebi diye yazamadım, pencereden ayaza okudum
Vallaha ben çok ümitliydim de 2. Gazi vermeyecektik orda yanlış yaptık

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,932
4,804
113
Sağlık olsun dost, uyuya kaldık.. En son golleri gördükten sonra sevindim. devam etmişsin oda olmamış sağlık olsun

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
Dostlarım sağlık olsun canımız sağolsun keşke dün yeter dediğimde gitseydim