- 22,871
- 11,796
- 113
Keçinin istemediği ot burnunun dibinde bitermiş o hesap 🤣Daha demin düştü para başıma ama denemeden kafayı yersin egt full ekran attı 50 betten
Keçinin istemediği ot burnunun dibinde bitermiş o hesap 🤣Daha demin düştü para başıma ama denemeden kafayı yersin egt full ekran attı 50 betten
Bi tanesi olmamış işte o sorun orda bu arkadaş olmuş o 🙄🤣🤣Seni tanımıyorum ki bir tanesi diyorum bak isim yazmışım oraya
Böyle adamların Değerini bil bulunmaz öyleyseŞaşırmıyorum artık muro. Burada kim sağlam kim değil biliyoruz. Sağolsun tek mesajla geri çevirmeyen dostlarımızda var.
İyi iyi akşama 10 k olur o para 🤣Sonuç 150 lira çekim talebini bekliyorum
Tamam bu tanıştığımızın şerefine 200 DM atılırBi tanesi olmamış işte o sorun orda bu arkadaş olmuş o 🙄🤣🤣
Ben kimseyi ayırmadan değer bilmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bazı insanlarrrrr işte murooooBöyle adamların Değerini bil bulunmaz öyleyse
1k olsa yeter be 🤣İyi iyi akşama 10 k olur o para 🤣
Herkesin burada ne olduğunu çok iyi biliyor Herkes emin ol seni de bilen biliyorBen kimseyi ayırmadan değer bilmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bazı insanlarrrrr işte muroooo
O işlere @wasil Dost bakıyor. Onun uçakların yakıtı bitmiyor 🤣1k olsa yeter be 🤣
İyi iyi akşama 10 k olur o para 🤣
Kötü biliniyorsak üzülürümHerkesin burada ne olduğunu çok iyi biliyor Herkes emin ol seni de bilen biliyor
Ne kodu la oMeritliman kodu da 300 yaptık 300 yatırım istiyo çekim.icin sabah sabah ölüden helva istiyorlar
1965 kere boş ekrana 1965x düşsün emi
Istediğim hedefe ulaşamadan emekleri geçmesin o kadar saat takip ettiler diye inan bisey yok geleni dagitmisim hep baktigim zaman bura hariç ekstra gönderdiğim bi kaç kişi daha var burdada zaten 7-8 kişi var bidahaki sefere insallahTamam bu tanıştığımızın şerefine 200 DM atılır
Bu aralar kayıplara karıştı o da 🤣O işlere @wasil Dost bakıyor. Onun uçakların yakıtı bitmiyor 🤣
Sıkıntı yok Kral ya adamsın Eyvallah Ben iş koydum😄😄Istediğim hedefe ulaşamadan emekleri geçmesin o kadar saat takip ettiler diye inan bisey yok geleni dagitmisim hep baktigim zaman bura hariç ekstra gönderdiğim bi kaç kişi daha var burdada zaten 7-8 kişi var bidahaki sefere insallah
Daim olsun dost veren ele bol bol dönüyor bir şekildeIstediğim hedefe ulaşamadan emekleri geçmesin o kadar saat takip ettiler diye inan bisey yok geleni dagitmisim hep baktigim zaman bura hariç ekstra gönderdiğim bi kaç kişi daha var burdada zaten 7-8 kişi var bidahaki sefere insallah
25spin baklava kodu hatırlamıyorum ama şimdiNe kodu la o
Ekipmanda yeni uçaklar eklendi o zaman 🤣Bu aralar kayıplara karıştı o da 🤣