Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede yagolcuk / EuroBasket 27.08.2025

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
@TÜRKİYE ORAN 2.28

Ev sahibiyle oynayacağımız ilk maçta takımımızın en önemli kozu Alperen Şengün olacak. Adem Bona’yla birlikte iki uzunla oynadığımızda pota altını kapatabiliyoruz. Rakibin en kritik ismi Porzingis’i de durdurabilecek oyuncularımız mevcut. Bizim için en büyük soru işareti dış şutlar. Hazırlık maçlarında hem Larkin’in formsuz görüntüsü hem de Alperen dışında skor bulmakta zorlanmamız, öne geçtiğimiz anlarda farkı koruyamamamıza yol açtı. Ya da maç başa baş giderken bir anda çift haneli fark yiyebiliyoruz. Letonya ev sahibi avantajıyla taraftar desteğini arkasına alacaktır, ancak pota altındaki gücümüz sayesinde favori gösterilmediğimiz bu maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum.

+ Cedi Osman en son fransa maçında sıçtıydı milli takım başka oynamaz diyordum da hazırlık maçlarında gerçekten tecrübeli bir kaptan olarak oynuyor umarım turnuva boyunca da öyle oynar.

Not: Sosyal medyada filan da maçları paylaşıyorum günlük buraya bazen atmaya vakit oluyor olmuyor. Real madrid 2.5takım golü 2.35 yazmadım tuttu ; liverpool 1.5 üst 1.77 ve mac sonucu kazanır 2.21 tuttu. Bakalım buraya yazınca yine kaybedecek miyim?

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.00
Kupon kazancı 1₺

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
İlk yarı 37-49. İlk çeyrek 14 sayı filan farka gittik de hücümda sacma sapan tercihler yapınca savunmada etkisi gördük 21-24 çeyrek bitti. 2. yarı ekstra ekstra 3-4 tane üçlük yedik 9 tane top kaybettik ona rağmen tutup da 8 sayıyla önde gitmek devre arasına gayet güzel. Larkin hiç tat vermiyor ama kenan sipahi o kadar güzel katkı verdi ki larkini unuttuk

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,169
21,588
113
İlk yarı 37-49. İlk çeyrek 14 sayı filan farka gittik de hücümda sacma sapan tercihler yapınca savunmada etkisi gördük 21-24 çeyrek bitti. 2. yarı ekstra ekstra 3-4 tane üçlük yedik 9 tane top kaybettik ona rağmen tutup da 8 sayıyla önde gitmek devre arasına gayet güzel. Larkin hiç tat vermiyor ama kenan sipahi o kadar güzel katkı verdi ki larkini unuttuk
6 tane trip yedik hepsi 8 metre atisti sansa girdi Türkiye bu oyunlan letonya ya mac vermez

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
6 tane trip yedik hepsi 8 metre atisti sansa girdi Türkiye bu oyunlan letonya ya mac vermez
2. çeyrekte atılanları diyon demi 3 arka arkaya sarısın 7 numaralı bebe attı , 2 tanede 8 metreden attılar ona rağmen fark gayet iyi. Larkin ve cedi de maça dahil oldu 3. çeyrekte kazanacağız !

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Aşırı rahat maç geçti darısı 29unda cekya macına