- 3,584
- 1,000
- 113
hep tek gol sağlık olsun
Önceki ayarı herkese açıktı değiştirdim yeniden herkese acık olarakHerkese aç bi bakalım
İspanya tek gol ; italya ilk yarı tek gol ; italya maç sonu tek gol üzücü ama sağlık olsun tabii kihep tek gol sağlık olsun
ben irlanda tek golİspanya tek gol ; italya ilk yarı tek gol ; italya maç sonu tek gol üzücü ama sağlık olsun tabii ki
İlginç Dm atılmıyor brocan neyse yardım ettin saydım Allah razı olsun niyetin vardı en azından şimdi buradan görsel atsam uğraşırsın eğer pc den bağlı isen iban atayım gönder kamera ile taratıp sileyim ? Yoksa canın sağolsunÖnceki ayarı herkese açıktı değiştirdim yeniden herkese acık olarak
Onlar 2-0 gösterdiydi bi ara iptal mi oldu? Flashcscorede maçlara bakarken 1-0ken kırmızı top yanıp sönüyordube
ben irlanda tek gol![]()
maalesef iptal oldu gol olsun yada olmasın diye her şey yaptılarOnlar 2-0 gösterdiydi bi ara iptal mi oldu? Flashcscorede maçlara bakarken 1-0ken kırmızı top yanıp sönüyordu
Yetkili birinden rica edelim ortak DM atsın bizi oluyor öyle o şekilde olursa yardımcı olmak isterim hani herkesin zaman zaman denk geldiği durumlar.İlginç Dm atılmıyor brocan neyse yardım ettin saydım Allah razı olsun niyetin vardı en azından şimdi buradan görsel atsam uğraşırsın eğer pc den bağlı isen iban atayım gönder kamera ile taratıp sileyim ? Yoksa canın sağolsun
Tekli miydi başka combine var mıydı? İngiltereyi biliyordum bugün italya gözümü öyle kör etti ki göremedim onu yamaalesef iptal oldu gol olsun yada olmasın diye her şey yaptılar
uyanığım daha müsade gelirse paslaşırız. DM olayını çözemedim lafı bundandı işte@yagolcuk olmadı herhalde yinede teşekkürler neden açılmadı senin dm anlayamadım ilginç
Dur buraya salayım o zaman gönder 503 lira brocan çözeyim hallerizuyanığım daha müsade gelirse paslaşırız. DM olayını çözemedim lafı bundandı işteİyi gecelerin olsun 30-35 dakikaya ses gelirse bakınığım