Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede yagolcuk / 23.08.2025 Tatlı bir double.

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
@2.5 Üst ve 1 Oran 1.87 10/10

Oyuncuların kalıp kalmayacağı ve takımın düşüş ihtimali konuşulurken Lyon yeni sezona deplasmanda aldığı galibiyetle başladı. Sağ kanatta Cherki’nin eksikliği hissedilse de Metz’e kıyasla hâlâ güçlü bir kadroya sahipler. Metz ise Arthur Atta’nın yokluğunu ilk maçta hissetti ve sahasında Strasbourg’a boyun eğdi. Gollü bir Lyon galibiyeti olası görünüyor.

@3.5 Alt ORAN 1.60 10/10

@2.5 Alt ORAN 2.45 10/7

Süper Lig’e yeni çıkan her takım gibi Kocaelispor da kadrosunda ciddi değişikliklere gitti. İsmet Taşdemir’in ayrılığının ardından takımın başına Selçuk İnan geçti. Klasik Anadolu takımı gibi kapanıp puan kovalamaya çalışacaklardır. Fenerbahçe’nin aklı Benfica maçında olsa da ligde ilk galibiyetini almak isteyecektir. Skoru erken bulurlarsa rotasyona gidip Benfica’ya odaklanabilirler. Bu nedenle az gollü bir maç bekliyorum.

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.00
Kupon kazancı 1₺

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,585
21,577
113

Oyuncuların kalıp kalmayacağı ve takımın düşüş ihtimali konuşulurken Lyon yeni sezona deplasmanda aldığı galibiyetle başladı. Sağ kanatta Cherki’nin eksikliği hissedilse de Metz’e kıyasla hâlâ güçlü bir kadroya sahipler. Metz ise Arthur Atta’nın yokluğunu ilk maçta hissetti ve sahasında Strasbourg’a boyun eğdi. Gollü bir Lyon galibiyeti olası görünüyor.

@3.5 Alt ORAN 1.60 10/10
@2.5 Alt ORAN 2.45 10/7

Süper Lig’e yeni çıkan her takım gibi Kocaelispor da kadrosunda ciddi değişikliklere gitti. İsmet Taşdemir’in ayrılığının ardından takımın başına Selçuk İnan geçti. Klasik Anadolu takımı gibi kapanıp puan kovalamaya çalışacaklardır. Fenerbahçe’nin aklı Benfica maçında olsa da ligde ilk galibiyetini almak isteyecektir. Skoru erken bulurlarsa rotasyona gidip Benfica’ya odaklanabilirler. Bu nedenle az gollü bir maç bekliyorum.
Kocaelı 3 yemeden rahat etmez benfıca karsı kotu futbol vardı bugun daha ısteklı olurlar fener 2.5 UST GOL ATAR

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Kocaelı 3 yemeden rahat etmez benfıca karsı kotu futbol vardı bugun daha ısteklı olurlar fener 2.5 UST GOL ATAR
3.5 alt combinlicem ben 3-0'a razıyım ama içimde2-0 skor var. Eğer sen 2.5 üst oynuyosan 3-0 olsun bizim olsun. Morinho geçen yıl eleştirilen yönü vites düşürmesi avrupa kupası maçı varken vites düşürecektir bence

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113

@3.5 Alt ORAN 1.60 10/10
@2.5 Alt ORAN 2.45 10/7

kocaeli rahat pozisyon veriyor kolay da yakalıyor ama deplasmanda fenere yakalar mı bilmiyorum. fener ligde puan kaybı benfica'da beraberlik derken bu maçta en az 4 atacak diye düşünüyorum. 4-0 veya 4-1

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,585
21,577
113
3.5 alt combinlicem ben 3-0'a razıyım ama içimde2-0 skor var. Eğer sen 2.5 üst oynuyosan 3-0 olsun bizim olsun. Morinho geçen yıl eleştirilen yönü vites düşürmesi avrupa kupası maçı varken vites düşürecektir bence
Fenere gol bahısı alabılırsın kolay rakıbı bulmus fener

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Planlarımda kocaelinin gol atacağı yoktu hiç. Lyon çok rahat geldi 3.5 alt üzdü kocaelinin golünden sonra zaten