Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling yagolcuk | 10 FTN'den 200 FTN'ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Ne denilebilir ki ya. Beni soksalar dakika 66da oyuna 1.90 boyum var sadece defansın önünde dururum istasyon olurum. rafa-gedson-salih-muçi ayağı pas yapan oyuncular pas verecek ya geri pas vereceksin basit ücgen oluşturacaksın ya da dönüp vuracaksın. Defans 1-2 kere başarılı olur üçüncü dördüncü denemede hata yapmaya başlar pas mı vurcak mı diye tereddüt başlar. Ama kapanan takıma sadece sen masuakuyla soldan orta açarak gol atmayı bekliyorsan zaten atamazsın arkadaş. Arroyo pas kalitesi ve ayağı çok kötüymüş ilk defa izledim yakınındaki adama bile başarılı pas atamıyor. göbekten oyna 3-4 kere tıkanırsın bi yerde açarsın ya. Orta kafa golden daha başarılı olursun. Üzücü yapcak bişi yok

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,139
4,482
113
Vbettr sitesinde 10 FTN ile başlayıp amaç 200 FTN olarak denemece başlasın. İlk 2-3 kuponu geçebilirsek devamında sizlerden fikir alaraktan ortak kuponlarla hedefe ulaşmak. İlerlemeye göre hediyelerle ilerlemek amacımız. Tekli kuponlarda 1.70-1.80 / Kombine kuponlarda 1.50-1.60 olarak tercihler olacak.

Real maçı 1-0ken almaya gittim ama yetişemedim maalesef.

Ekli dosyayı görüntüle 747213
ulan beşiktaş toplam bile 0.5 olmadı valla bi cacık olmaz bunlardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...