Ev atar 2 oran
Ekli dosyalar
-
452.1 KB Görüntüleme: 43
ne alaka kardeşim gece gece beynini mi deniyonEv atar 2 oran
Eee ? 🤔Ev atar 2 oran
Atar çünkü ev. Adam paylaşmış la ne var bundane alaka kardeşim gece gece beynini mi deniyon
kupon bile yapmamış boş boş konu açıyorAtar çünkü ev. Adam paylaşmış la ne var bunda
Kaybedenlerin zararını tazmin edecek mi? Tamam kazananlardan bişeyler bekleyebilir ama kayıp durumunda napacak. Geçmişte buna benzer şeyler yapıldı pek iyi sonuçlanmadıAtar çünkü ev. Adam paylaşmış la ne var bunda
aynen dostumYaptığım kuponumu atmam gerekiyordu
Kupon nerdeEv atar 2 oran
YaniEv atar 2 oran
Tamam dost hemen@doghan197 dm den iban veya paratim ilet kardeşim
Hahaha b3nde atammi ağam@doghan197 dm den iban veya paratim ilet kardeşim
Acabilirsin kardeşim kurallar dahilinde her konuyu açabilirsin. Adam alacağı ic çamaşırıni sormak için konu açıyor sende bunu açabilirsin. Yatırım tavsiyesi değildir diye not ekle yeter liTmm o zaman silelim konuyu bilmiyordum ben sadece paylaşım yapmak için olabileceğini düşündüğümden attım
Sen çok dizi izlemişin kanka 😂Acabilirsin kardeşim kurallar dahilinde her konuyu açabilirsin. Adam alacağı ic çamaşırıni sormak için konu açıyor sende bunu açabilirsin. Yatırım tavsiyesi değildir diye not ekle yeter li
La vurucu ödül atcak onun dağıtımıHahaha b3nde atammi ağam
Vurucu banada atacakmı sorsanaLa vurucu ödül atcak onun dağıtımı
Dostum açmak yasak değilde gider kaybeder söylediğin maç sen ondan sonra izle yiceğin laflarıTmm o zaman silelim konuyu bilmiyordum ben sadece paylaşım yapmak için olabileceğini düşündüğümden attım