- 14,867
- 12,067
- 113
evet ama 1-1.5 haftaya hepsini kapatıcamTefeciye borç halen var mı ?
evet ama 1-1.5 haftaya hepsini kapatıcamTefeciye borç halen var mı ?
İnşallah dostumevet ama 1-1.5 haftaya hepsini kapatıcam
Muhtemelen meth içiosun.En son içilecek olanı içiyorum Allah yardımcım Olsun inşallah
Muhtemelen meth içiosun.
Kardeşim ben sana bırakma taktiği vereyim ne içiyorsan iç hiç farketmez.
Git 1 hafta lyrica iç ondan sonra git doktora uyku ilacı ve gereken ilaçları yazsın onlara başla.
1 Haftada bırakılmayacak hiç bir şey yok inan bana.
Ne kadar sen bırakamam diye düşünürsün düşün inan bana çok kolay bir şekilde bırakılıyor.
İnşallah gelecekBoston da gelmiş de san antonio maçı hem seni hem beni yakıyor
Allah kurtarsın valla sentetiklerin arasında sakatlsrındsn biriKoreks içiyorum![]()
Cano çok zor ya herifler ilk per 50 sayı attı benim 1 k ordan gitti yarı üst aldım 700 de ordan girdiİnşallah gelecek
Biri değil en kötüsü, Hastalığı var .. Allah Herkesi Korusun bundan. Çocuklarımızı gençlerimizi. Verdiği psikoloji bıraktığı hastalık.. Allah'm Ben istedikten sonra Koruyacağını kolay kapılar açacağını biliyorum. Çabayı göstereceğim bende.. yoksa ben yok olmuşum dönüşü yok bununAllah kurtarsın valla sentetiklerin arasında sakatlsrındsn biri
Brom dediğimi uygula eğer başarılı olmazsa gel yüzüme tükür. Ne içersen iç hepsini pregabalin ile 1 haftada bırakırsın sonra onuda bırakacaksın ama doktora gidip ilaç yazdırıp.Koreks içiyorum![]()
Şuan methadon var bende subonun çok daha iyisi . 2 tane aldım, Bismillah diyip başlayacağımBrom dediğimi uygula eğer başarılı olmazsa gel yüzüme tükür. Ne içersen iç hepsini pregabalin ile 1 haftada bırakırsın sonra onuda bırakacaksın ama doktora gidip ilaç yazdırıp.
Yada direk onun antidotunuda yazabilir doktor. Suboxone adlı ilaç.
İnsan istedikten sonra her şeyi başarır buna inan dostum.Şuan methadon var bende subonun çok daha iyisi . 2 tane aldım, Bismillah diyip başlayacağım
İyi geceler dost, sıkma canını boşver.. Her zaman olan şeyler..Herkese iyi geceler dostlsr bugünlük yeter bu kadar akli dengemi yitirmeme ramak kaldı akmun öocukları yüzünden
Şimdi Son tıkı aldım. Son dumanı 23:30 du eşyayı aldığım saat 500₺ 3 saatte 500₺ buna ne para dayanır ne Can Dayanır . Ama günümüz öyle kötü ki insanları gençliği günden güne zehirlemeye devam ediyorlar. Kocaman bi nesli yok edeceklerİnsan istedikten sonra her şeyi başarır buna inan dostum.
Boş vaktin varsa sabahları çık yürüyüş yap,spor yap kısa zamanlardada olsa.
Eğer çalışmıyorsan Yabancı bir diziye başla.
İnan bırakılmayacak hiç bir şey yok..
Hayat güzel.