Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol XXXL ☆ Kalan 6 Maç

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,805
3,839
113
ÇOK KAYIP VAR;

Migrostan Monaypey ile Redmi12C aldım 5300e Çıkardım Telefoncuya 4000₺ e Sattım. Eve Geldikten Sonra bu 4000₺ yi 30 Dakikada yedim. Biraz Psikloji bozukluğundan dolayı biraz çıktım yürüdüm eve geldim...

1 lira yok cebimde İnşAllah kazanır bu Kupon da Azda olsa nefes aldırır..

Herkese bol şanslar Screenshot_20240111_030151_Chrome.jpg
Screenshot_20240111_030157_Chrome.jpg

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Bol şanslar dostum. Boşver sıkma canını düzeltirsin.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,030
50,078
113
Bol şanslar betboodsn pek çok oynardım xxl ama bu site bi ara 5000 üstü çekimleri 5 5 gönderiyordu umarım hala aynı değildir.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,030
50,078
113
Sıkma güzel canını her şey zamanla düzeliyor ölenle olana çare yok sadece, umarım düzeltirsin her şeyi iyi dileklerim seninle

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,805
3,839
113
Bol şanslar dostum. Boşver sıkma canını düzeltirsin.
Ustam Evliyim 1 Yıl oldu hatta 1.5 ▪︎▪︎ Bunların yanında madde bağımlılığı da var . İşten ayrıldım anne babamın Yanına geldik. Yani herşey üst üste.. hanımın hesapta ki 150 Binlirasını yedim 2 ay önce .. Herşeyi sıvadı batırdım

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,030
50,078
113
Ustam Evliyim 1 Yıl oldu hatta 1.5 ▪︎▪︎ Bunların yanında madde bağımlılığı da var . İşten ayrıldım anne babamın Yanına geldik. Yani herşey üst üste.. hanımın hesapta ki 150 Binlirasını yedim 2 ay önce .. Herşeyi sıvadı batırdım
Kumar uyuşturucudan daha kötü Bi bağımlılık önce onu çözmeye bak evliymişsin birde yakma hayatını boş yere

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,805
3,839
113
Kumar uyuşturucudan daha kötü Bi bağımlılık önce onu çözmeye bak evliymişsin birde yakma hayatını boş yere
Valla hi Kumar Uyuşturucudan çok çok daha tehlikeli, diğerine uzak kalabilirsin kesersin bitirirsin ara verirsin .. ama ben ileri derece kumar bağımlısı biri olarak hesapta para olduğunda Kayıp yaşamak anlık oluyor

Cemadrian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
833
93
Dost kusura bakmada her türlü bağımlılık var yenge bunları bilerek mi evlendi senle

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,805
3,839
113
Dost kusura bakmada her türlü bağımlılık var yenge bunları bilerek mi evlendi senle
Düzelirim Umudu ile evlendi , birde ben 2.ci evliliğiyiyim 6 yaş Büyük benden. İlk Başlarda kendimi frenliyordum ama şu 6 aydır . Eskiye nazaran 10 Misli çoğaldı herşeyim

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
İnan senin yaşadıklarının 20 katını yaşadım. Beterin beteri vardır ancak durumu kabullenmek gerek.
Kabullenerek savaşman gerekiyor.
Bende 13 seneden fazla madde bağımlısıydım. Şuan sadece sigara içiyorum oda denk gelirse.
Daha sonra daha da ilersine de geçtim anlarsın belki.
Ordan gelen yüksek sıcak paralarla oynamaya başladım her gün minimum 5k - 10k kaybediyordum. Yeri geliyordu günde 100k kaybettiğim oluyordu.
Bende çok eşyalarımı sattım, çok borçlar aldım veremedim, 4-5 tefeciye borcum var.. Bu kumar işlerinin dibini boylarsan yaşayacağın şeyler zaten benzer şeyler herkes yaşıyor bunları.
Bağımlılık derecesine göre ve kendi hırs derecene göre şekillenebiliyor yaşadıkların.

Tavsiyem antidepresan al mutlaka.
Gece içeceğin bir uyku ilacı (Serequel,gyrex yada Cedrina)
Sabah içeçeceğin enerji veren ve senin duygu durumunu eşitleyecek bir ilaç (Wellbutrin XL,Lityum gibi)
Doktora gitsen yazar zaten.

Cemadrian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
833
93
Düzelirim Umudu ile evlendi , birde ben 2.ci evliliğiyiyim 6 yaş Büyük benden. İlk Başlarda kendimi frenliyordum ama şu 6 aydır . Eskiye nazaran 10 Misli çoğaldı herşeyim
Uyuşturucu kötü kumar daha kötü seviyorsan bırakırsın ama kumarı daha çok seviyor gibisin bende öyleyim kumarı babamdan daha çok severim

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,030
50,078
113
Valla hi Kumar Uyuşturucudan çok çok daha tehlikeli, diğerine uzak kalabilirsin kesersin bitirirsin ara verirsin .. ama ben ileri derece kumar bağımlısı biri olarak hesapta para olduğunda Kayıp yaşamak anlık oluyor
İşte 2 kişilik bir hayat yaşıyorsun bak ben evli değilim sana çok öneri veremem ama 6 senelik bi ilişki yaşadım onun yokluğundan korka korka kumarı bırakmaya çalıştım yine olmadı tabi ama yengeyi seviyorsan biraz daha dikkat et he ben terkedildim sinir hastalığı var sevgilimin yakın arkadaşının çenesini kırdım Ankaradayken Kızılay avm önünde sinirlerimi bozdu ileri geri konuştu sonra birde 2 kez 50şer bin kaybettim ipler koptu, eğer hala bi evliliğin varsa onu kurtarmaya bak ben şuan köpek gibi pişmanım geri gelse skmişikm kumarı direkt bırakırım

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Bu arada ne içtiğini bilmiyorum ama Pregabalin,Meth,Line,Mdma tarzı psikoaktif maddeler seni kumara daha çok sürükler benden sana tavsiye bunları kullanma.
Zaten amaç aslında kumardan para kazanmak değil bunun için yapmıyorsun bu davranışları.
Beynindeki seretonin ve dopamin dengesi bozuk olduğu için yüksek hazza bağımlı olduğun için yapıyorsun.

Cemadrian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
833
93
Bu arada ne içtiğini bilmiyorum ama Pregabalin,Meth,Line,Mdma tarzı psikoaktif maddeler seni kumara daha çok sürükler benden sana tavsiye bunları kullanma.
Zaten amaç aslında kumardan para kazanmak değil bunun için yapmıyorsun bu davranışları.
Beynindeki seretonin ve dopamin dengesi bozuk olduğu için yüksek hazza bağımlı olduğun için yapıyorsun.
Sabri bey siz bi eczane acsaniz köşeyi donersiniz

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,805
3,839
113

En son içilecek olanı içiyorum Allah yardımcım Olsun inşallah

Kkaya

𝕻𝖔𝖒𝖕𝖆𝖘𝖙𝖎𝖐 𝕸𝖆𝖐𝖎𝖓𝖊𝖘𝖎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,703
594
113
Bol şans hocam yazdığın gibi gelsin...

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,161
6,127
113
İnan senin yaşadıklarının 20 katını yaşadım. Beterin beteri vardır ancak durumu kabullenmek gerek.
Kabullenerek savaşman gerekiyor.
Bende 13 seneden fazla madde bağımlısıydım. Şuan sadece sigara içiyorum oda denk gelirse.
Daha sonra daha da ilersine de geçtim anlarsın belki.
Ordan gelen yüksek sıcak paralarla oynamaya başladım her gün minimum 5k - 10k kaybediyordum. Yeri geliyordu günde 100k kaybettiğim oluyordu.
Bende çok eşyalarımı sattım, çok borçlar aldım veremedim, 4-5 tefeciye borcum var.. Bu kumar işlerinin dibini boylarsan yaşayacağın şeyler zaten benzer şeyler herkes yaşıyor bunları.
Bağımlılık derecesine göre ve kendi hırs derecene göre şekillenebiliyor yaşadıkların.

Tavsiyem antidepresan al mutlaka.
Gece içeceğin bir uyku ilacı (Serequel,gyrex yada Cedrina)
Sabah içeçeceğin enerji veren ve senin duygu durumunu eşitleyecek bir ilaç (Wellbutrin XL,Lityum gibi)
Doktora gitsen yazar zaten.
Tefeciye borç halen var mı ?