Tamam abi orasıda tam it çakal yuvası sanki meltem tarafında çalıştım 3 hafta coronadan önce corona gelince kapanmıstıBakalım erhanım sen uyu ben falez otelin ordayım
Tamam abi orasıda tam it çakal yuvası sanki meltem tarafında çalıştım 3 hafta coronadan önce corona gelince kapanmıstıBakalım erhanım sen uyu ben falez otelin ordayım
Ondan müşteri temsilcisinin arayın güncelleyin diyor ama ben vpn ile hiç giriş yapmam ziraate bilgilerimi patlattılar mk neyse öğreniriz aksama bakiye 0 zaten no stressGüvenlik ayarlarınızdan işlem limiti, işlem kısıtı, erişim zamanı ve erişim tanımlama (ip, isp, yurtiçi, yurtdışı) bazlı sınırlama ve kısıtlama yapabilirsiniz.
Erişim engelini kaldırmak istediğinizde yeniden 0850 220 00 00 Müşteri Hizmetlerimizi aramanız yeterlidir.
şöyle bişey buldum knka yine ıp muhabbetine kapatmıs olabilirler belki
Antalya spot salonundayımTamam abi orasıda tam it çakal yuvası sanki meltem tarafında çalıştım 3 hafta coronadan önce corona gelince kapanmıstı
SporAntalya spot salonundayım
yakısır abi
senin canın sağolsun abi yine kavusuruz paraya yakında inşallah alıstık bi gün var bi gün yokaevet vietnamlı abilirimiz yamuk yaptı bize gol atamadılar konuyu kapatalım yapamadık roll parası be neyse sağlık olsun @Daimon konu kilit lütfen
eyw kardeşimsenin canın sağolsun abi yine kavusuruz paraya yakında inşallah alıstık bi gün var bi gün yoka
Bunu görmemiştim kanka mail geldi valla para girişi oldu hesabaknka incelemedeki papara hesabına nasıl para çektin sendemek bloke falan vurmamışlar
![]()
En güzeli al oltanı balık tut abibende bi sahile çıkayım bari evde otur otur nereye kadar ya
Ben değil kızı getirdimyakısır abi
Tamam abi hadi görüşürüz aksama ben yatayım birazBen değil kızı getirdim
OkTamam abi hadi görüşürüz aksama ben yatayım biraz