tamam o zaman seni dinlerim ben mantıklıRoll havası yok abi burda 48saat olayına takıldı millet sanırım bence bir kupon daha yapalım olmadı yarın devam ederiz
yine 1 can düşmanı görüyorum rakety
Baslikta rol havasi yok aslinda. Yuzde 50 o yuzden kalabalik degil. Kendi adima sabahtan beri roll takip etmekden ve bisey kazanamamaktan yoruldumRoll havası yok abi burda 48saat olayına takıldı millet sanırım bence bir kupon daha yapalım olmadı yarın devam ederiz
mobil ödeme yaptık diye 48 saat bekliyoruz bide kasa gelir melir sonra derler eee dağıtımı neden yapmadın ne şamın şekeri ne arabın yüzü kardeşim 20 tl için adamı yerin dibine sokarlar valla gördük zamanında bunları onun için durumu izah ettik bizim rollingi para için takip eden zaten etmesin belli ediyorlar zaten kendileriniBaslikta rol havasi yok aslinda. Yuzde 50 o yuzden kalabalik degil. Kendi adima sabahtan beri roll takip etmekden ve bisey kazanamamaktan yoruldum)
eğlence için takip et hem sıkıntı yapmassın hemde cıkma ihtimali daha yükselir. Hayat biz bakarken soyunamıyor. Kumarda öyle paran varken eğlencesine attın mı çatır çatır geliyor.Baslikta rol havasi yok aslinda. Yuzde 50 o yuzden kalabalik degil. Kendi adima sabahtan beri roll takip etmekden ve bisey kazanamamaktan yoruldum)
Haklisin valla. Simdi mansete 5 kisiye 20 yazsaniz adam parasini pesin istermobil ödeme yaptık diye 48 saat bekliyoruz bide kasa gelir melir sonra derler eee dağıtımı neden yapmadın ne şamın şekeri ne arabın yüzü kardeşim 20 tl için adamı yerin dibine sokarlar valla gördük zamanında bunları onun için durumu izah ettik bizim rollingi para için takip eden zaten etmesin belli ediyorlar zaten kendilerini![]()
Zaten takip edebilsem. Direk cekilissiz alacaz. Kimse yok takip eden cok fazlaeğlence için takip et hem sıkıntı yapmassın hemde cıkma ihtimali daha yükselir. Hayat biz bakarken soyunamıyor. Kumarda öyle paran varken eğlencesine attın mı çatır çatır geliyor.
Ve 2...Buz ilk per bitmeden 2 olsa süper olur