Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling xmen7772 / Çıtır Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Sağlık olsun takip edemiyorum gördüğüm kadaryla lose gidio umarm süprz olur oluru varsa

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,085
5,950
113
dur len zaten canım sıkıldı :) süngü var cephane yoksa
Benim canim 1 hafta once sıkıldıgında bir daha rollinglere katilmam demistim :) 2 saat de 200 msj yazdim cekilis bile yapilmadan 5 kisi secildi o zaman da. Sadece gelirse cekilise katiliyorum. Gerci 1 hafta kaldi maasa. Daha da Allah dusurmesin :))

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
Benim canim 1 hafta once sıkıldıgında bir daha rollinglere katilmam demistim :) 2 saat de 200 msj yazdim cekilis bile yapilmadan 5 kisi secildi o zaman da. Sadece gelirse cekilise katiliyorum. Gerci 1 hafta kaldi maasa. Daha da Allah dusurmesin :))
ya kardeşim onun bunun göndereceği 10 20 liraya kaldıysak vah halimize muhabbet ediyorduk sinerji veriyorduk ama sonu yakışmadı

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Etkinlik vurduğmda olmasanda liste başısın tek başına kupon takip ettn dün ben bile ümidi kesmiştm tekte kaldı :)

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,085
5,950
113
Etkinlik vurduğmda olmasanda liste başısın tek başına kupon takip ettn dün ben bile ümidi kesmiştm tekte kaldı :)
Yok ya bana birsey gonderme. Gecen ben etkinlik yaptigimda 18 kisiye 20 ve 30 tl den 450 tl dagistmistim. Seni es gecmisim o gun. Dun bir daha baktim o yaptigim etkinlige. Ayip etmisim sana.

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
Yok ya bana birsey gonderme. Gecen ben etkinlik yaptigimda 18 kisiye 20 ve 30 tl den 450 tl dagistmistim. Seni es gecmisim o gun. Dun bir daha baktim o yaptigim etkinlige. Ayip etmisim sana.
kardeşim hata yapmak bizlere mahsus bak hatanı görmüşssün ne güzel bi daha yapmazsın işte olay bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...