- 6,086
- 5,361
- 113
dur len zaten canım sıkıldıKupon hizla losta dogru gidiyorSon kursun da bitti. Cephane ne zaman gelicek. Ayin 23'unde mi
)
dur len zaten canım sıkıldıKupon hizla losta dogru gidiyorSon kursun da bitti. Cephane ne zaman gelicek. Ayin 23'unde mi
)
Boşver sürekli aynısını yapıo katılma ben şahsen öle yapıorm tatlı canınıda sıkmaben haksızlığa gelemiyorum kardeşim
bilmiyordum öğrenmiş olduk işte neyse olsun benim içim rahat en azındanBoşver sürekli aynısını yapıo katılma ben şahsen öle yapıorm tatlı canınıda sıkma
Şu kuponu getirek ne durumda![]()
Benim canim 1 hafta once sıkıldıgında bir daha rollinglere katilmam demistimdur len zaten canım sıkıldısüngü var cephane yoksa
ya kardeşim onun bunun göndereceği 10 20 liraya kaldıysak vah halimize muhabbet ediyorduk sinerji veriyorduk ama sonu yakışmadıBenim canim 1 hafta once sıkıldıgında bir daha rollinglere katilmam demistim2 saat de 200 msj yazdim cekilis bile yapilmadan 5 kisi secildi o zaman da. Sadece gelirse cekilise katiliyorum. Gerci 1 hafta kaldi maasa. Daha da Allah dusurmesin
)
Etkinlik vurduğmda olmasanda liste başısın tek başına kupon takip ettn dün ben bile ümidi kesmiştm tekte kaldıBenim canim 1 hafta once sıkıldıgında bir daha rollinglere katilmam demistim2 saat de 200 msj yazdim cekilis bile yapilmadan 5 kisi secildi o zaman da. Sadece gelirse cekilise katiliyorum. Gerci 1 hafta kaldi maasa. Daha da Allah dusurmesin
)
Yok ya bana birsey gonderme. Gecen ben etkinlik yaptigimda 18 kisiye 20 ve 30 tl den 450 tl dagistmistim. Seni es gecmisim o gun. Dun bir daha baktim o yaptigim etkinlige. Ayip etmisim sana.Etkinlik vurduğmda olmasanda liste başısın tek başına kupon takip ettn dün ben bile ümidi kesmiştm tekte kaldı![]()
kardeşim hata yapmak bizlere mahsus bak hatanı görmüşssün ne güzel bi daha yapmazsın işte olay buYok ya bana birsey gonderme. Gecen ben etkinlik yaptigimda 18 kisiye 20 ve 30 tl den 450 tl dagistmistim. Seni es gecmisim o gun. Dun bir daha baktim o yaptigim etkinlige. Ayip etmisim sana.
O 18 kisi daha yuzumuze bile bakmadi o gun bugundurkardeşim hata yapmak bizlere mahsus bak hatanı görmüşssün ne güzel bi daha yapmazsın işte olay bu
maalesef bu işler böyle kardeşimO 18 kisi daha yuzumuze bile bakmadi o gun bugundurDaha oyle boyle bi hata yapmam
Ayin 12 inde kasa cok saglam olcak. Az kaldi
![]()
Sıkıntı yok dostm hatrlamıorm bileYok ya bana birsey gonderme. Gecen ben etkinlik yaptigimda 18 kisiye 20 ve 30 tl den 450 tl dagistmistim. Seni es gecmisim o gun. Dun bir daha baktim o yaptigim etkinlige. Ayip etmisim sana.
Umarm gelirUmarim olur. Ben de bi etkinlige katilip kupon yaptim.ilk mac ve En zoru leipzig ilk yaridan geldi sayilir. Gelirse 100 tl kazaniyorum)Ekli dosyayı görüntüle 75710
Etkinlik ya kesin gelirUmarm gelir