- 11,089
- 5,952
- 113
Neyse berkay kazandi. Cekilisi de gormus olacam
)
inş sans yanındadırNeyse berkay kazandi. Cekilisi de gormus olacam)
Yok ya 1 haftadir 20 cekilise girdim sadece berkay dan cekilissiz 10 tl kazandiminş sans yanındadır
inşallah sana çıkar o zamanYok ya 1 haftadir 20 cekilise girdim sadece berkay dan cekilissiz 10 tl kazandimYarini da atlatirim da carsamba ve persembe yine arkadas dan borc alacam bu gidisle
)
Insallah sans bakalim. Birde dancy35 in rollingi varinşallah sana çıkar o zaman![]()
bizden bu aralar kol saati çıkıyor be birader kusura bakma vallaInsallah sans bakalim. Birde dancy35 in rollingi varOrdan da bir ihtimal var
Olsun abi dönecek elbet bak sımdı dep 0-1 yapacak 2.yarı 4-1 şikeli macı secmissin tebriklerbizden bu aralar kol saati çıkıyor be birader kusura bakma valla
Canin saolsun Abi ne demekbizden bu aralar kol saati çıkıyor be birader kusura bakma valla
olursa zaten beni tutamazsınız yarın yanındayımİlk yarı patates ama belli olmaz bu lig bi anda 4 5 olabilir
plaj ucretsizmiş abi bugun sağlamasını yaptım gelde biraz rus keselimolursa zaten beni tutamazsınız yarın yanındayımilk uçakla haha denize girip geri gelcem
İlk yarı patates ama belli olmaz bu lig bi anda 4 5 olabilir[/QU
evet 2. yarı gollü olabilir
aşkolsun be hacı baba kesmek yetmez bizeplaj ucretsizmiş abi bugun sağlamasını yaptım gelde biraz rus keselim![]()
di mi abi yeter ekran basında desteklediğimizaşkolsun be hacı baba kesmek yetmez bize![]()
kalbim temiz kardeşimKazandiķkkmkkkkk @xmen7772
abi çekilişte görünmen yetiyor sistem hemen sana öncelik tanıyorbizden bu aralar kol saati çıkıyor be birader kusura bakma valla