- 6,086
- 5,361
- 113
betgaranti 5 tl freebet vermiş 12 tl oldu bu maça vurdum
hayro sanada bigün bi şans parası atacağız kardeşim her kuponumda senide görüyorum destek verirken sağolasınbol şanslar gelsin kuponumuz
Hemen bildirimi actim. Bu lanet olasi adi lazim olmayan ulkenin ne futbolunda ne basketbolundan yuzum gulmedi benim. Umarim atarlarda affettirirler kendilerinişu israel maçınada 1 gol adım burak
tel aviv atar bi tane ya benceHemen bildirimi actim. Bu lanet olasi adi lazim olmayan ulkenin ne futbolunda ne basketbolundan yuzum gulmedi benim. Umarim atarlarda affettirirler kendilerini![]()
Bol şanslar abi işe başladım artik eskisi gibi çok giremiyorum forumakasa 28 gelirse 75 -76 civarı yaparsak 250 300 2 arkadaşaşa 20 tl atalım helalinden destek veren olursa vede kupon gelirse canı gönülden gönderim yapılır saygılar
Ekli dosyayı görüntüle 76285
hayırlısı olsun olduğu kadar olmadığı kaderr kardeşimBol şanslar abi işe başladım artik eskisi gibi çok giremiyorum foruma
Hedefe ulasinca cekilismi olacak kesin sana vereceklermi anlamadimyarın bayağıdır takıldığım başka bir forumda sadakat rollingi yapılıyor kasa2k hedef 5 k adam başı 270 tl verilecek miş burak bazen böyle yarım elma gönül alma güzel oluyor![]()
10 kişi belli zaten eski ve ençok mesaj sayısı olan 10 kişi çekiliş yok gelirse 270 tl verilecek adam başı kasa çıkıyor tahminci 2 pay alıyor bakalım ne olcak olursa yarın roll var hahahaHedefe ulasinca cekilismi olacak kesin sana vereceklermi anlamadim![]()
İyiymis simdiden bol sans deyip gecelim macimiza. Niye gol gelmiyor yahu10 kişi belli zaten eski ve ençok mesaj sayısı olan 10 kişi çekiliş yok gelirse 270 tl verilecek adam başı kasa çıkıyor tahminci 2 pay alıyor bakalım ne olcak olursa yarın roll var hahaha![]()
Bol şanslar abim yaptığın kupon won olsun inşallahkasa 28 gelirse 75 -76 civarı yaparsak 250 300 2 arkadaşaşa 20 tl atalım helalinden destek veren olursa vede kupon gelirse canı gönülden gönderim yapılır saygılar
Ekli dosyayı görüntüle 76285
eyw hacı baba sağolasınBol şanslar abim yaptığın kupon won olsun inşallah
Benide goru misen agamhayro sanada bigün bi şans parası atacağız kardeşim her kuponumda senide görüyorum destek verirken sağolasın
Gelsin tek de önemli değil ödülhayro sanada bigün bi şans parası atacağız kardeşim her kuponumda senide görüyorum destek verirken sağolasın