- 6,086
- 5,361
- 113
hayırlı sabahlar arkadaşlar kasa123 hedef 500 destek veren 5 kişiye 20 tl şanas parası yollayalım saygılar 
eyw reis hgBol bol şanslar...![]()
Bol şanslar dostum
Hoş bulduk...eyw reis hg
eyw dostum sende hgBol şanslar dostum
Bol şanslar üstad şans seninle olsunhayırlı sabahlar arkadaşlar kasa123 hedef 500 destek veren 5 kişiye 20 tl şanas parası yollayalım saygılar![]()
Hoş buldum dostum saoleyw dostum sende hg
erkencisin reis hadi bakalim bol sanslar senden sonra sırami alayim ") dun gece uyuya kaldikhayırlı sabahlar arkadaşlar kasa123 hedef 500 destek veren 5 kişiye 20 tl şanas parası yollayalım saygılar![]()
Bunda da bol şanslar... 3 maçı da ekledim takibe, ilk yarıdaki maçlardan ilk gol 15'e kadar gelmesi iyi olur.
Bol şans
Kard arada bi uyuBunda da bol şanslar... 3 maçı da ekledim takibe, ilk yarıdaki maçlardan ilk gol 15'e kadar gelmesi iyi olur.
Hayırlı sabahlar. Gunaydın, bol şans.hayırlı sabahlar arkadaşlar kasa123 hedef 500 destek veren 5 kişiye 20 tl şanas parası yollayalım saygılar![]()
valla önce sana baktım yapan varmı diye baktım yok kimse viraaaa dedik olur nasıl istersen kardeşimerkencisin reis hadi bakalim bol sanslar senden sonra sırami alayim ") dun gece uyuya kaldik![]()