- 4,555
- 928
- 113
Herta Hadi bitir işi
Abi yancık sağlam olsun ... ta buluruz sıkıntı değilooo sana diyorum şu antalyada rus hatunlara az bak diye havada sıcak zaten![]()
Yaa dost bende 3.1 oynadım ama tweter paylaşmadım gelirse sorun olurmuumarım diyelim dost![]()
onu @Shellac usta bilir hacı babaYaa dost bende 3.1 oynadım ama tweter paylaşmadım gelirse sorun olurmu
Leicester ilk yarı gol çıkarwolwes maçıda başlayacak hadi hertha
kardeşim sende de twitter yok galiba bende 5 sene önce acmıstım hiç kullanmadım şimdi bu destek kredisini bekletiyorlar ya 52 gündür onun muhabbetine hergün girip yardırıyorum forum gibi oda güzel muhabbetler dönüyor aç sende takipleşelim etkinliklerde etiketleriz birbirimiziYaa dost bende 3.1 oynadım ama tweter paylaşmadım gelirse sorun olurmu
@ShellacYaa dost bende 3.1 oynadım ama tweter paylaşmadım gelirse sorun olurmu
dost Twitter aç genellikle çoğu etkinliklerimiz Twitter üzerindenYaa dost bende 3.1 oynadım ama tweter paylaşmadım gelirse sorun olurmu
Tmm bundan sonra açacam bunu kabul saydadost Twitter aç genellikle çoğu etkinliklerimiz Twitter üzerinden
Depde iyi oynuyor dostson 15 dakika Berlin 1 tane atacak gibi gözüküyor @xmen7772 umarım atar dost![]()
sen susma reis hahason 15 dakika Berlin 1 tane atacak gibi gözüküyor @xmen7772 umarım atar dost![]()