- 6,086
- 5,361
- 113
kasa 100 hedef 1k destekveren arkadaşlara hedefe varırsak 5kişiye 30 tl atalım saygılar
reis yanlışlıkla beckhamın konusuna attım kuponu bi silersin sana zahmethadi bakalım bol şanslar dost![]()
kaldırıldı dostreis yanlışlıkla beckhamın konusuna attım kuponu bi silersin sana zahmetsaat 12 yi geçti demi normaldir
bol şanslar dost alındı takibe
İY 2 gol gelse 2.yarı rahat takip etsek iyidir dosthadi ufaaa atarsın be![]()
bu aralar bi şey var ama bakalım reis çözemedim dahaİY 2 gol gelse 2.yarı rahat takip etsek iyidir dost![]()
dakika 40 oldu gol yokbu aralar bi şey var ama bakalım reis çözemedim daha
buz hokeyi almıyoruz ya @Scorfield kardeşimin ahı tuttu hahadakika 40 oldu gol yokbiraz ufaktan şans gülse gerisi gelecekte bakalım dost
Dayıcığım yeni gördüm şansın bol olsunkasa 100 hedef 1k destekveren arkadaşlara hedefe varırsak 5kişiye 30 tl atalım saygılar
dakika 54 ilk gol gelse perde açılsa gerisi gelecek diye umuyoruzkazan atarsa gelir kupon bakalım![]()
sen söylüyorsan olur bişeyler be reisdakika 54 ilk gol gelse perde açılsa gerisi gelecek diye umuyoruz![]()
dost 20.00 da 20.30 da ne güzel italya ispanya ingiltere ligi maçları var nerden bulaşıyorsun ki bu ufa yasen söylüyorsan olur bişeyler be reis![]()
yaw o maçlarıda sana süpriz yapacaktım bozdun süprizi be reis aşkolsundost 20.00 da 20.30 da ne güzel italya ispanya ingiltere ligi maçları var nerden bulaşıyorsun ki bu ufa ya![]()